Speltips Elche – Real Betis 24/2: Helgens omgång inleds

Axel Sjödin Publicerat: 24 februari 2023

Helgens La Liga-omgång drar igång med matchen mellan tabelljumbon Elche och gästande Real Betis.

Elche - Real Betis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta är en match som Real Betis bör vinna ifall de inte ska bli ifrånsprungna i kampen om fjärdeplatsen. Elche har haft en katastrofal säsong hittills och har delat ut trepoängare till höger och vänster till gästande lag, och då Atlético Madrid ställs mot Real Madrid så har Real Betis därmed en gyllene chans att närma sig en av Champions League-platserna.

Med stadsrivalen Sevilla borta ur toppstriden så har detta varit en ypperlig möjlighet för Real Betis att kunna utmana om topp fyra-positionerna, men det har varit lite väl ojämna prestationer för att riktigt lyckas. De har tappat många onödiga poäng, inte minst genom alla de röda kort de har dragit på sig under säsongen, och har nu halkat efter lite.

Två raka segrar mot Almería och Real Valladolid innebär dock lite förnyat hopp och här ges de en väldigt god chans att ta sin tredje raka innan motståndet blir tuffare. Det har dock inte varit med några större marginaler som de har tagit sina segrar mot nykomlingarna i de senaste omgångarna. Det har varit uddamål och förhållandevis jämna matcher, vilket inte kan sägas vara särskilt övertygande.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elches kräftgång fortsätter

Tabelljumbon Elche överraskade och tog sin första seger för säsongen mot Villarreal i början av februari, men har sedan dess fallit tillbaka i gamla mönster. Vinsten mot Villarreal kom som en blixt från klar himmel och utgör en tredjedel av deras totala poängskörd för säsongen. Med sina nio poäng så är de totalt avsågade i tabellen och även de mest inbitna optimisterna har nog börjat vänja sig vid tanken på Segunda División.

Det känns överflödigt att lyfta upp deras svaga hemmafacit och dåliga trend då poängskörden i stort talar sitt tydliga språk. Det kommer att krävas en enorm insats för att lyckas hålla sig kvar till nästa säsong och deras klättring upp i tabellen kommer förmodligen inte att ske mot Real Betis.

Även om Betis inte har varit särskilt stabila när det kommer till att plocka de trepoängare som förväntas av dem så tycker jag ändå att det är väldigt fina odds på gästerna här sett till den kvalitetsskillnad som finns mellan lagen. Lucky Sports erbjuder hela 2.00 gånger pengarna för den raka bortasegern, vilket känns som ett ganska givet spel.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 24 februari
TV: 
Stream:  cmoresport logo