Speltips Elche – Real Madrid 30/10: Favoriten höjer sig

Martin Efvergren Publicerat: 29 oktober 2021

Elche tar emot Real Madrid i den tidiga lördagsmatchen från La Liga. Matchen spelas den 30 oktober 2021 med avspark kl 14.00.

Elche – Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elche klarade livhanken i La Liga med minsta möjliga marginal förra säsongen. Man slutade då en poäng ovanför nedflyttningsstrecket och risken är stor att man kommer få strida i botten av tabellen även den här säsongen.

Efter elva spelade matcher och tio poäng ligger man för tillfället på en 15:e plats men man har då spelat en match mer än flera av konkurrenterna. Formen är heller inte lysande då man tagit en poäng på de tre senaste matcherna.

I tisdags föll man med 1-0 mot Alaves och i lördags spelade man 2-2 hemma mot Espanyol. Nu väntar så tufft motstånd då Real Madrid gästar.

Det har dock inte gått som på räls för Real Madrid så här långt och man kommer från att ha tappat poäng hemma mot Osasuna i onsdags. Den matchen slutade mållös vilket ger att man står på 21 poäng efter tio matcher.

Det är nu tätt i toppen av La Liga då ingen av de tre giganterna Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid har levererat på den nivå vi vant oss vid denna säsongsinledning. Real Madrid tog en viktig seger i El Clasico men dessförinnan hade man förlorat borta mot Espanyol.

På Real Madrids skadelista finns Bale och Valverde medan Elche endast ser ut att sakna Piatti.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bättre utdelning

Trots poängtappen ligger Real Madrid bra med i toppen av tabellen men en ”normal” säsong hade nog kritiken varit mer svidande. I den bemärkelsen ska nog Carlo Ancelotti och hans manskap vara lyckliga att deras sämre prestationer överskuggas av Barcelonas kris.

Än är det tidigt på säsongen men La Liga ser ut att kunna bli jämnare än på mycket länge. Att det ser ut så är heller ingen stor överraskning om man ser till Real Madrid och Barcelonas lag på pappret. De förstnämnda har tappat sitt mittlås och de senare sin Messi och det går förstås inte obemärkt förbi.

Nu är så frågan om Real Madrid kan studsa tillbaka på bortaplan mot Elche. Hos spelbolagen står man som favoriter till ett odds omkring 1.44 och det är naturligtvis en match som man borde se till att vinna.

Förra säsongen hade man dock problem mot just Elche som då var nykomling i La Liga. I Elche spelade man 1-1 och hemma i Madrid vann man bara med 2-1.

Elche lyckades överleva i La Liga förra säsongen men det är inte sällan som den andra säsongen blir den stora prövningen. Man har nu fått en okej start och man har inte fallit igenom i någon match förutom möjligen 4-1-förlusten mot Villareal. Känslan är ändå att man går en tuff säsong till mötes.

Real Madrid fick inte utdelning på det man skapade mot Osasuna senast men jag tror på viss ketchup-effekt här. Man bör vara tillräckligt bra för att kunna besegra detta Elche och mitt spel blir Real Madrid -1 (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1 (asian)
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 14:00, lördag 30 oktober 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: