Speltips Elche – Real Madrid 30/12: Lätt uppgift

Simon Pålsson Publicerat: 30 december 2020

La Liga fortsätter onsdagen den 30 december 2020 när Elche spelar hemma mot Real Madrid, och vi rekar såklart med viktiga odds.

Elche - Real Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid har gått som tåget under den senaste månaden och endast Elche står nu ivägen för att perfekt avslut på året för Los Blancos del. Trots en skakig inledning på säsongen där huvudstadslaget har åkt på flera förluster som fått många att höja på ögonbrynen så verkar de nu ha stabiliserat läget med sex raka vinster under december i både ligan och Champions League.

De har hämtat ikapp stadsrivalen i toppen av tabellen men Atlético har fortfarande två matcher mindre spelade, så pressen ligger fortfarande på Real Madrid. De har dock visat att när de väl har med sig lite momentum i spelet så är de det bästa laget i Spanien fortfarande. Frågan är bara om de kan hålla i detta under vårkanten.

Elche har stått för en imponerande insats såhär långt med tanke på att de knep den sista uppflyttningsplatsen i Segunda Division via playoff och nu efter snart första halvan på säsongen fortfarande befinner sig över nedflyttningsstrecket. De har dock fortfarande en väldigt tuff uppgift framför sig om de ska kunna klara av att hålla sig flytande under säsongen, men har åtminstone satt sig i en bra utgångsposition inför det nya året.

Frågan är inte om – utan med hur mycket

De poäng som krävs kommer dock med all förmodan inte att plockas mot Real Madrid, trots hemmafördel. Los Blancos i sin bästa form på länge ska såklart bara kunna spela av en match som denna och åka hem med tre poäng, särskilt som Elche inte lyckats vinna på åtta matcher nu och behöver börja fundera på hur de ska tackla det.

Båda lagen har klarat sig väldigt bra från skador i nuläget. Luka Modric är dessutom tillbaka i spel – vilket inte är goda nyheter för hemmalaget – efter en lätt muskelskada. Rodrygo är dock borta, även han med muskelproblem och blir ersatt av Marco Asensio som ryktas föredras över Vinicius Jr. För hemmalagets del är mittbacken Diego González tveksam till spel, ifall han nu inte är klar för spel så kommer han ersättas av Calvo istället.

Med tanke på Real Madrids lite ojämna resultat under säsongen så kanske det inte är en lika stor självklarhet som det borde vara att de ska plocka trepoängaren här, men med tanke på deras form under december månad känns det som att Elche +2 (asian) är ett bra spel för de 1,61 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Elche +2 (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:30, onsdag 30 december 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: