Speltips Elche – Real Sociedad 26/9: Dags för tre poäng

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter två raka poängtapp jagar Real Sociedad nu sin första trepoängare i La Liga, borta mot Elche den 26 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en lite konstig inledning på den här säsongen i den spanska fotbollen, där man redan nu har lyckats få till en haltande tabell, som inte är helt enkel att följa och som inte har med alla lag som man hade önskat.

För faktum är att vissa lag redan har spelat två matcher, däribland Real Sociedad, medan andra inte har spelat en enda. Det rör bland annat Elche.

Det är inte den enklaste match som Elche nu inleder säsongen med, och bara det faktum att Real Sociedad är varma i kläderna kommer att innebära en omedelbar fördel för gästerna. Som om att man behövde det inför den här matchen.

Min klara övertygelse är att Real Sociedad är ett väsentligt bättre lag, och rimligen kommer det att synas i den här matchen också.

Real Sociedad vinner

Alexander Isak fick faktiskt en hel del kritik efter sin insats i den första matchen, och en del kritiker menar på att nyhetens behag har lagt sig lite, och att den svenske supertalangen inte riktigt har hittat ett sätt att prestera i match efter match för sitt Real Sociedad. Personligen kan jag känna att kritiken är aningen obefogad, och åtminstone överdriven, men nu ska man ha med sig att Willian José nyligen kommit tillbaka efter att ha varit coronasmittad. Det gör att han plötsligt har konkurrens längst upp, den gode Alexander Isak. Det återstår att se vem av spelarna som startar matchen borta mot Elche.

Då ska man ha med sig att även David Silva är spelklar, och många hoppas få se mittfältaren i startelvan. Däremot kommer inte Asier Illarramendi eller Luca Sangalli spela. Igor Zubelia, Joseba Zaldua och Martin Merquelanz kommer att testas sent. Vidare kan man ha med sig att Diego Llorente nyligen flyttat till Premier League och därför inte finns med i truppen här.

Ramon Folch är den enda spelare som eventuellt missar matchen för hemmalaget. Det är ett tapp man bör kunna hantera.

Efter två raka poängtapp räknar jag blint med en vinst för Real Sociedad. Det känns som att det rent av kan bli lite proppen ur.

Real Sociedad vinner spelas till 2,00 gånger krämen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få 100 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner
Odds: 2,00
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, lördag 26 september 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: