Speltips Elche – Valencia 23/10: Tafatt

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Elce har öppnat säsongen lovande, men Valencia har lämnat en del övrigt att önska. Vi rekar med odds inför den 23 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos leovegas!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

La Liga på en fredag blir en naturlig konsekvens av att ligorna nu har för avsikt att sprida ut sina matcher så mycket det bara går, för att den vägen säkra en större exponering, fler tv-tittare och ett intresse som hålls intakt i dessa märkliga tider.

Ur ett bettingperspektiv är det också härligt att ha matcher som man kan sätta tänderna i redan innan helgen, som en skän liten aptitretare inför den huvudrätt som lördagen och söndagen faktiskt utgör tillsammans.

Det är inte heller en dålig match beträffande underhållning som väntar på fredagskvällen i La Liga, där ett formstarkt Elche får besök av ett inte så formstarkt Valencia. I den oerhört haltande spanska ligatabellen har Elche sju poäng på fyra omgångar hittills, och kan om man vinner sina släpmatcher faktiskt gå upp i serieledning.

Men riktigt så kul ska vi inte ha de. Det känns helt enkelt som att just ett sådant scenario är en liten bit bort i det här läget.

I premiären föll Elche hur som helst med hela 0-3 hemma mot Real Sociedad, och då kändes det som att vi stod inför en tuff säsong för det här laget. Men efter det har man tre hållna nollor, tre gjorda mål framåt, och sju poäng bärgade. Det är alltså allt annat än en skitsäsong för Elche det här.

Svårare motstånd nu

Med det sagt har Elche spelat mot tre lag som ligger på den nedre halvan, och sämre än så faktiskt, i dessa tre mer lyckade matcher på slutet. Det har å andra sidan gjort att man nu fått en boost i självförtroende, som inte kommer att skada inför mötet med Valencia.

Valencia är en av flera storklubbar som möjligen lever lite för mycket på sitt namn, och lite för lite på sina prestationer på slutet. För i prestationerna finns det inte mycket att hurra för. Man må ha samma poängskörd som Elche, men man har spelat två matcher mer.

Därtill kommer Valencia efter två raka förluster och på det hela taget har inledningen varit tafatt. Det görs lite för för få mål för att man ska kunna ta poäng i match efter match. Man har dessutom bara en vinst på sina 14 senaste bortamatcher i ligaspelet.

Under 2,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos leovegas – Få upp till 100 kronor bonus!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00, fredag 23 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: