Speltips Espanyol – Real Betis 21/1: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 21 januari 2022

Mittenlagen Espanyol tar emot serietrean Real Betis i den 22:a omgången av La Liga. Matchen spelas fredagen den 21 januari 2022 med avspark kl 21:00.

Espanyol – Real Betis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Espanyol har totalt sett svarat för en stabil säsong i La Liga, men det här året kunde ha fått en bättre start. I tisdags blev det bara en poäng på bortaplan mot bottenlaget Cadiz då det mötet slutade 2-2.

I de två föregående matcherna blev det emellertid förlust. Förra helgen föll man med 2-1 borta mot Mallorca i Copa del Rey och dessförinnan förlorade man med 2-1 hemma mot bottenlaget Elcheo La Liga.

Man har alltså bara fått med sig en poäng från de två senaste matcherna trots att man ställts mot beskedligare motstånd. Det ger att man står på 27 poäng efter 21 spelade matcher och ligger på en elfte plats i tabellen.

Real Betis säsong kan inte beskrivas som något annat än en succé så här långt. Efter 21 spelade matcher har man tagit 37 poäng, vilket ger en tredje plats i den något haltande tabellen.

Efter en stökig derbyvinst mot Sevilla i Copa del Rey i helgen kunde man fortsätta på vinnarspåret då man besegrade Alaves med 4-0 på hemmaplan i La Liga i tisdags.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

Sevilla-derbyt i lördags spårade ur då en Sevilla-spelare fick föremål kastat på sig vid ställningen 1-1 i den första halvleken. Domaren valde då att bryta matchen för att spela klart en dagen efter, utan publik. Så blev det alltså och Real Betis kunde då se till att vinna med 2-1.

Trots kalabaliken runt den cup-matchen var det ett fullt fokuserat Real Betis som, utan större problem, kunde besegra Alaves i veckan.

Espanyol och Real Betis ställs nu mot varandra för andra gången den här säsongen. När de senast möttes i Sevilla i den femte omgången slutade det 2-2. Detta efter att bortalaget kvitterat på tilläggstid. Det brukar ofta vara jämnt mellan de här båda lagen och fyra av de sex senaste mötena har slutat oavgjort.

Det blev alltså fyra mål när de möttes i september och mycket talar för att även den här matchen kan komma att bjuda på en del mål. Real Betis är ett av de målgladaste lagen i La Liga och det har gjorts över 2.5 mål i 7 av deras 9 senaste matcher.
I Espanyols fall har det gjorts över 2.5 mål i 7 av de 8 senaste matcherna.

Real Betis gäller som knappa favoriter inför den här matchen. Deras form är god medan Espanyol har ett par sämre insatser bakom sig.

Framförallt är det mycket som talar för att det kan bli en ganska öppen matchbild där det görs åtminstone ett par mål. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.89 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.89
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 21 januari 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: