Speltips Getafe – Atletico Madrid 13/3: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 13 mars 2021

Atletico Madrid har ingen plats för förluster och poängtapp i det här skedet av säsongen. Ingen pardon lär visas mot Getafe.

Getafe - Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om vi frågade fotbollsexperter runt om i hela landet för ett par veckor sedan var det som att det låg en unison övertygelse och vilade bland alla om Atletico Madrid. Efter en magisk inledning på säsongen hade den spanska storklubben redan dödat säsongen, hette det.

Men ett par svaga veckor senare råder det ingen tvekan om att Atletico Madrid har bjudit in övriga lag till att göra upp om ligatiteln trots allt. FC Barcelona närmar sig, Real Madrid har häng och plötsligt är det inte lika givet att Atletico Madrid står där som mästare.

Om det inte vore för att Atletico Madrid släppte in ett sent kvitteringsmål mot rivalen Real Madrid i helgens ligaderby kanske det hade gått att andas lugnt ett tag till, men nu råder det som sagt ingen tvekan om att det är vidöppet igen. Nu måste Atletico Madrid vinna sina matcher för att inte tappa det här greppet.

Det är en fördel för Atletico Madrid att man har en match i handen, men då det återstår elva-tolv omgångar att spela kommer mycket att kunna hända.

Atletico Madrid har dessutom matchen mot Chelsea att förbereda sig inför, ett möte som ska spelas nu i veckan. Men då den här matchen spelas redan på lördagskvällen bör man kunna hålla fullt fokus på Getafe.

Atletico Madrid vinner

Atletico Madrid kommer utan Felipe, som är avstängd, samtidigt som José Gimenez kan behöva stå över med en ny skada. Det kan bli att man vilar honom för att han ska vara redo för spel i veckans Champions League-retur.

I hemmalaget är Jaime Mata avstängd och Xabier Exceita tveksam till spel, medan Marc Cucurella, en viktig spelare, är åter i laget efter sin avstängning senast. Han väntas ta plats till vänster på mittfältet.

Atletico Madrid har helt osannolika 19 (!) raka hållna nollor mot Getafe och det är är ett av lagen som Atletico Madrid dominerat mot under många år, med sju raka vinster. Det känns med andra ord som upplagt för en ny vinst för Atletico Madrid här.

Atletico Madrid vinner spelas till otroligt höga 1,98 gånger såsen hos Betsafe. Vinna mot noll kan synas till 2,63 gånger såsen på den svenska oddsmarknaden, men vi håller oss till det raka spelet här.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,98
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, lördag 13 mars 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo