Speltips Getafe – Atletico Madrid 21/9: Pressat hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 21 september 2021

Getafe har kammat noll efter fem omgångar i La Liga och nu väntar de regerande mästarna Atletico Madrid. Matchen spelas tisdagen den 21 september med avspark kl 19.30.

Getafe – Atletico Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Getafe klarade sig kvar i La Liga förra säsongen med fyra poängs marginal ner till nedflyttning. Den här säsongen ser ut att kunna bli minst lika tuff.

Under nye tränaren Michels ledning står Getafe fortfarande på noll poäng efter fem spelade matcher och läget börjar redan bli pressat. Efter fyra rakar uddamålsförluster föll man i lördags med 3-0 borta mot Rayo Vallecano och redan tre dagar senare måste man upp på hästen igen då Atletico Madrid gästar.

Getafe har framförallt haft stora problem med sitt anfallsspel. Man har endast gjort ett mål så här långt och det kom i säsongens bästa prestation då man föll med 2-1 borta mot Barcelona. De övriga tre matcherna mot Valencia, Sevilla och Elche har alla slutat med 1-0-förluster.

De regerande mästarna Atletico de Madrid har, i vanlig ordning, inte heller de öst in mål så här långt – men de är fortsatt obesegrade. I lördags fick man bara en poäng hemma mot Athletic Bilbao i en match som slutade mållös och där inhopparen Joao Felix blev utvisad med dryga tio minuter kvar av matchen.

Det var lagets andra raka 0-0-match den här veckan då det blev samma resultat i CL-mötet mot Porto i onsdag. I ligan har man hittills också besegrat Espanyol, Elche och Celta Vigo samt kryssat mot Villareal, vilket ger att man står på 11 poäng inför den här sjätte omgången.

På Atleticos skadelista finns endast Lemar medan Getafe saknar Arambarri och Abdulai.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med sargat självförtroende

Atletico Madrid gör nu sin fjärde match inom loppet av tio dagar, men man har haft lika få ”vilodagar” sedan lördagens omgång som Getafe vilket jämnar ut förutsättningarna i den bemärkelsen.

Diego Simeone har den har säsongen satsat på en övergång till en trebackslinje och alltså övergivit sin framgångsrika 4-4-2-modell. Någon större skillnad har det dock ännu inte inneburit om vi ser till resultaten och balansen offensivt kontra defensivt.

Med Antoine Griezmann i laget bör man kunna bli spetsigare framåt men offensivt har man inte sprudlat och nu kommer man från två mållösa matcher.

Att man här ställs mot ett Getafe som står på noll poäng och kommer från en 3-0-förlust bör dock vara ett gynnsamt läge för Atletico Madrid. Getafe har krigat väl i samtliga matcher men när det inte ger någon poängutdelning lär självförtroendet ha sargats. Michel är nu en pressad tränare och lär behöva gräva djupt om det ska bli några poäng i den här matchen.

Förra säsongens möte i Getafe slutade 0-0 och det första mötet i Madrid vann hemmalaget med 1-0. Mycket talar för att även den här matchen kommer bli målsnål och ett spel på under 2.5 mål ger endast omkring 1.46 gånger insatsen.

Getafe har varit bättre än vad tabellen visar men i det läge man nu är i tror jag man kommer få det tufft här. Mitt spel bli därför en rak tvåa, att Atletico Madrid vinner den här matchen till 1.74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, tisdag 21 september 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: