Speltips Getafe – Granada 20/1: Formstarkt bottenmöte

Axel Sjödin Publicerat: 20 januari 2022

Ett intressant möte från tabellens nedre halva väntar då Getafe tar emot Granada på torsdagskvällen.

Getafe - Granada

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag på G som möter varandra under torsdagskvällen då båda lagen är i någorlunda fin form och fortsätter att klättra på tabellens nedre halva. Särskilt Getafe har fått ett rejält uppsving på senaste och avslutade förra året med att klättra upp på säker mark.

Det blev dock en förlust för Getafe senaste då de föll med 0-1 borta mot Sevilla. Det var väl kanske högst väntat, men resultatet bröt en svit på sex obesegrade matcher där de i de två tidigare omgångarna hade besegrat både Osasuna och Real Madrid, så Getafe är verkligen inte lätta att möta nu.

Efter en helt horribel start på säsongen under Míchel så har den nya tränaren Quique Sánchez Flores lyckats vända utvecklingen helt och det är framförallt defensiven som han har lyckats styra upp. Med endast två insläppta på sina senaste sju matcher kan det inte gå särskilt fel.

Men Getafe nöjer sig inte där och har varit väldigt aktiva under januarifönstret. De har lånat in några riktigt intressanta offensiva spelare genom att hämta in duon Borja Mayoral och Gonzalo Villar från Roma samt Óscar Rodríguez från Sevilla. Getafe ser redan ut att bli ett lag som klarar sig kvar, men med dessa förstärkningar kan de förmodligen hålla sig flytande med väldigt god marginal.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Granada har även de en imponerande svit

Gästerna har inte varit lika aktiva på transfermarknaden men i nuläget så finns det kanske inte mycket anledning till det heller. De har sju poäng ned till Alavés under strecket och är dessutom obesegrade i sju raka ligamatcher.

Deras obesegrade svit innehåller flera imponerande resultat, däribland en vinst mot Atlético Madrid, ett kryss borta mot Athletic Club och nu senast ett kryss mot Barcelona efter en sen kvittering Antonio Puertas med bara minuten kvar att spela av ordinarie tid.

Det är med andra ord två lag i bra form som möts här och båda är dessutom relativt skadefria. Då inget av lagen är kvar i Copa del Rey så har de båda haft siktet på den här matchen i en och en halv vecka.

Trots Granadas obesegrade svit så bör nog ändå Getafe ses som favoriter här då de verkligen har besvisat sig mot tufft motstånd. Men det som har stuckit ut är trots allt antalet mål i Getafes matcher de senaste månaden. Deras sex senaste matcher har snittat under ett mål per match och jag förväntar mig en liknande matchbild även mot Granada. För 1.87 hos Expekt spelar vi därmed på under 2 mål asian.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian)
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: