Speltips Getafe – Levante 4/2: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 4 februari 2022

Viktiga poäng står på spel i bottenskiktet av La Liga där Getafe ställs mot jumbon Levante. Matchen spelas fredagen den 4 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Getafe – Levante

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Getafe inledde den här säsongen i La Liga riktigt illa, vilket medförde att tränare Míchels sejour i klubben blev kort. I oktober fick han gå och sedan dess har Quique Sanchez Flores lett laget med framgång.

Sanchez Flores har, utan tvekan, lyft Getafe ett par nivåer och efter 22 spelade matcher har man tagit sig upp på ”säker mark” ovanför nedflyttningsstrecket. Man ligger för närvarande på en 16:e plats med fyra poäng ner till en nedflyttningsplats.

Getafe kommer nu till det här bottenmötet med en positiv trend. Man har vunnit tre av sina fem senaste ligamatcher, samtliga dessa segrar på hemmaplan. Bland annat slog man ju då Real Madrid i årets första match. Senast spelade man 0-0 borta mot Real Sociedad.

I den näst senaste omgången lyckades Levante ta sin första trepoängare den här säsongen. Man besegrade då Mallorca med 2-0 hemma och det dröjde alltså till den 20:e omgången innan man bröt segernollan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmastarka Getafe

Levante ligger fortsatt ganska klart sist i La Liga. Efter 21 spelade matcher har man bara skrapat ihop 11 poäng. Därmed har man nio poäng upp till Mallorca ovanför strecket.

Det var med andra ord en livsviktig seger som Levante tog i sin näst senaste match. När man sedan tog emot bottenlaget Cadiz i den nästkommande matchen var känslan att Levante kanske hade ett positivt momentum i vardande. Men där blev det återigen förlust då Cadiz till slut kunde vinna med 2-0.

Levante leds sedan november av italienaren Alessio Lisci, men hans tillträde har inte inneburit någon direkt märkbar skillnad på lagets framfart. Åtminstone inte på det tydliga sätt som den effekt som Quique Sanchez Flores fått på Getafe.

När Getafe och Levante senast möttes var det alltså med andra tränare på varje sida. Detta var i den nionde omgången av La Liga och matchen slutade mållös.

Getafe gäller som favoriter inför den här matchen. I min bok borde de kanske vara än större favoriter än vad spelbolagens oddssättning indikerar.

Getafe är elva poäng före Levante i tabellen, deras trend positiv och framförallt har man varit väldigt starka på hemmaplan den senaste tiden. Man kommer till den här matchen med tre raka hemmasegrar och av de sex senaste hemmamatcherna har man vunnit fem och kryssat en.

Som jag ser det talar det mesta för en hemmaseger här. Mitt spel blir därför en rak etta, att Getafe vinner till hela 2.10 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Getafe vinner
Odds: 2.10
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, fredag 4 februari 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: