Speltips Getafe – Real Betis 29/9: Ingen målfest

Simon Pålsson Publicerat: 29 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Betis och Getafe hoppas kunna smyga med i toppen, och nu möts lagen i La Liga tisdagen den 29 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Om vi ser till inledningen på den här säsongen är det två ganska spännande lag i Getafe och Real Betis som nu gör upp på tisdagen, i en av två matcher från spanska La Liga den här kvällen. Här känns det som att tv-tittarna kan vänta sig en väldigt tät historia mellan två ganska jämna lag.

Men det är Real Betis som i mina ögon bör gälla som favoriter efter sin starka start på säsongen, med två raka vinster direkt och nu senast en uddamålsförlust mot Real Madrid. Då fick man också en utvisning som ställde till det, men prestationen var sett till 90 minuter mot de regerande mästarna väldigt bra.

Nu möter man åter ett lag från huvudstaden, men Getafe håller såklart en väsentligt lägre nivå och bör vara ett lag som man ska ha en godare chans mot. Sett till inledningen på säsongen är Real Betis ett starkt lag i defensiven, även om man släppte in tre mål senast. I de två övriga matcherna har det varit nollor.

Getafe har en vinst (1-0) och ett kryss (0-0) och ser ut att spela sin täta fotboll den här säsongsinledningen. Mer trevande är att man nu har sex mållösa matcher på sina åtta senaste försök.

Odds på La Liga

Getafe har faktiskt en väldigt behaglig situation beträffande spelare. Det finns bara ett osäkert kort inför matchen mot Real Betis, och det är Amath Ndiaye. Det är å andra sidan en spelare som inte funnits med i någon match hittills, varpå man inte har gjort sig vana vid att ha honom på planen.

Annat är läget i bortalaget Real Betis, som i inledningen av säsongen fått klara sig utan Dani Martin, Vivtor Camarasa, Francis och Andrés Guardado. Den sistnämnda ska enligt rapporter vara närmast spel.

Relativt nära spel ska även Claudio Bravo vara, men det är inte säkert att målvakten står mellan stolparna här. Men eftersom det trots allt rör sig om en målvakt är chanserna att han spelar godare. Emerson då? Jo, han är avstängd i den här matchen efter att ha fått rött kort mot Real Madrid i den senaste matchen.

Real Betis leder faktiskt den spanska ligatabellen, om än lite ologiskt sett till att man redan har en förlust på kontot. Däremot känns det som ett lag som kan streta emot bra här, inte minst då Getafe har svag målmässig form.

Under 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,69 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian)
Odds: 1,69
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:30, tisdag 29 september 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: