Speltips Getafe – Real Madrid 2/1: Tidigt derby

Axel Sjödin Publicerat: 2 januari 2022

Real Madrid inleder det nya året med en tidig match mot stadsrivalen Getafe på Coliseum Alfonso Pérez.

Getafe - Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Carlo Ancelottis Real Madrid avslutade hösten med att dra ifrån sina konkurrenter rätt rejält i toppen av La Liga och är storfavoriter till att ta hem titeln i vår. De har i nuläget åtta poäng ned till jagande Sevilla som har spelat en match mindre och kommer att försöka utöka sin ledning ännu mer när de ställs mot Getafe på söndagen.

Under de sista matcherna i december så hade Los Blancos en hel del problem med COVID-19 där flera spelare hade testats positivt och var borta från spel. Dessa har hunnit tillfriskna under julledigheten, men inför söndagens match så har ännu en ny våg av pandemin gjort att de kommer att sakna en del spelare till årets första match.

Thibaut Courtois, Federico Valverde och inte minst Vinícius Júnior är alla smittade och kommer inte kunna spela på söndag. Särskilt Vinícius Júnior har spelat en väldigt viktig roll i laget under hösten och mot ett kompakt Getafeförsvar så kan hans offensiva kreativitet komma att saknas. Även Eduardo Camavinga är avstängd inför mötet.

Real Madrid kliver dock in som klara favoriter ändå i söndagens derby, men kanske inte så stora favoriter som de hade varit bara för ett litet tag sedan.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sánchez Flores har styrt upp Getafe

Getafe råkar nämligen vara ett av lagen som verkligen har börjat gå åt rätt håll efter en katastrofal säsongsinledning. De fick vänta ända till den åttonde omgången innan de ens tog sin första poäng i ligaspelet, men den poängen räddade inte kvar Míchel på tränarposten som snabbt blev ersatt av Quique Sánchez Flores.

Sánchez Flores har verkligen vänt på skutan och har under hans tio matcher som tränare lyckats ta Getafe från att vara tabelljumbo till 16:e plats. De avslutade året på bästa sätt med en vinst mot Osasuna där de avgjorde i den 93:e minuten och därmed kunde klättra upp på säker mark för första gången under hösten.

De är nu obesegrade i fem raka matcher där de dessutom har vunnit två av dem och bara har släppt in ett enda mål under dessa fem matcher. Defensiven har verkligen börjat fungera på senaste och Getafe är inte längre lätta att möta. De lär i alla fall gå in med en viss förhoppning om att kunna ta poäng av sina ligaledande stadsrivaler på söndag, men det blir ingen lätt uppgift.

Real Madrid har fortsatt att leverera resultat även med sämre förutsättningar än såhär och har nu vunnit åtta av sina nio senaste ligamatcher. Underspelet är ett alternativ men det kan mycket väl spricka ifall Real Madrid skulle lyckas få in ett tidigt mål vilket hade tvingat Getafe framåt. Istället spelar vi helt enkelt på den raka tvåan här för 1.64 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1.64
Bolag: Bethard
Spelstopp: 14:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: