Speltips Getafe – Valencia 20/2: Tung sexpoängare i botten

Axel Sjödin Publicerat: 20 februari 2023

Getafe och Valencia drabbar samman i en ödesmättad bottenmatch under måndagskvällen.

Getafe - Valencia

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mycket står på spel då dessa båda lag på fel sida strecket gör upp om oerhört viktiga poäng som avslutning på omgången. Cádiz är det närmaste laget att jaga på 22 poäng, Valencia ligger på 20 och Getafe precis därefter på 19. En förlust här kan med andra ord ge en rejäl uppförsbacke då båda lagen är i usel form.

Valencia har bara fått med sig en ynka poäng på de sju matcher som de har spelat sedan La Liga drog igång igen efter uppehållet. De har fallit som en sten i tabellen och befinner sig nu under strecket med fyra raka förluster i ryggen. Många hoppades nog på en vändning för den forna storklubben när Gennaro Gattuso fick sparken för några veckor sedan, men interimtränaren Voro har inte lyckats ändra på något och det återstår att se ifall Pipo Baraja nu kan styra upp det här.

Det är sorgligt att se en så anrik klubb såhär misskött och det finns ett väldigt stort missnöje i klubben och bland supportrar, så stämningen är allt annat än god hos Los Ché. Ägaren Peter Lim bär en stor del av ansvaret och misskötseln har kulminerat i en seriös bottenstrid där de riskerar att spela utanför La Liga för första gången på över 35 år.

I den senaste matchen tog de ledningen mot Athletic Club framför läktare som ekade tomma på grund av protester, men fick se motståndarna vända och vinna tillslut ändå.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Getafe har tagit två viktiga poäng de senaste veckorna

Den lilla Madrid-klubben Getafe är ett mer väntat bottenlag och är återigen indragna i en kamp om överlevnad i högstadivisionen. Förra säsongen klarade sig med en poängs marginal, men hittills så har det sett tuffare ut.

Efter uppehållet så inledde Getafe med en vinst hemma mot Real Mallorca, men har sedan dess inte haft några större framgångar de heller. De har sex raka matcher utan vinst, men har i alla fall lyckats plocka poäng i de två senaste mot ganska tufft motstånd. De lyckades kryssa borta mot Atlético Madrid och lyckades i den senaste omgången kvittera hemma mot Rayo Vallecano, trots ett numerärt underläge.

Getafe kommer med andra ord från två stärkande insatser och har här möjlighet att gå förbi Valencia i tabellen hemma på Coliseum Alfonso Perez. Spelbolagen håller dock dessa lag helt jämnt i oddssättningen och det kommer verkligen inte att vara en lätt match att sia kring på förhand. Det finns en risk att det blir en tillknäppt match, men över 1,5 mål går att hitta till fina odds, vilket trots allt inträffat i majoriteten av lagens matcher på senare tid. Vi kombinerar därmed dubbelchans 1X med över 1,5 mål för 2.28 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & över 1,5 mål
Odds: 2.28
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, måndag 20 februari
TV: 
Stream:  cmoresport logo