Speltips Granada – Atletico Madrid 13/2: ovanligt spel

Simon Pålsson Publicerat: 12 februari 2021

La Liga är tillbaka i helgen och mötet mellan Granada och serieledande Atletico Madrid lockar den 13 februari 2021.

Granada - Atletico Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit ett par minst sagt intensiva veckor för serieledande Atletico Madrid, som har ryckt ifrån och tagit sig hela vägen upp i topp av La Liga med god marginal ner till närmast jagande lag.

Efter en lång trend med raka vinster förlorade man så poäng sist mot Celta Vigo, när Atletico Madrid bara fick 2-2 på hemmaplan mot ett för dagen starkt bortalaget.

Att se Atletico Madrid släppa in två mål hör inte till vanligheterna och faktum är att laget nu kommer med fyra raka matcher i vilka man har släppt in mål bakåt. När hände det senast? Det vågar jag inte ens svara på.

Nu möter Atletico Madrid ett svårspelat Granada, som kan ställa till det för alla lag och som har halvhäng på topplaceringarna, men som behöver ta poäng under våren i lite större skala och högre takt för att man ska nå Europa igen.

Atletico Madrid vann med 6-1 på hemmaplan i höstas, men sådana siffror tror jag inte på den är gången. Nu får man nog istället räkna med en tuff utmaning mot ett svårspelat motstånd.

Målspel i La Liga

En viktig faktor inför helgens omgång i La Liga är att det finns ett par lag som har fått problem med coronasmitta i sina spelartrupper och att det i sin tur gör att startelvor runt om i La Liga den här helgen kan se en aning annorlunda ut.

Atletico Madrid är ett av lagen som ser ut att ha drabbats hårdast på slutet, och nu får man formera ett lag utan spelare som Mario Hermoso, Moussa Dembele, Thomas Lemar och Hector Herrera.

Sedan tidigare vet vi också att Atletico Madrid inte kan ha Kieran Trippier med i laget på grund av en avstängning. Och ja, såklart, supertalangen Joao Felix kan inte heller han spela. Han har varit en tongivande spelare hela säsongsinledningen, men tillhör också coronalistan.

Granada däremot har inga sådana problem, men man får klara sig utan Quini och Neyder Lozono. Yangel Herrera har haft covid-19, men ska vara tillbaka. Det är oklart om han är redo för spel redan nu.

Båda lagen göra mål spelas nu till 2,25 gånger såsen hos Hajper. Ett ovanligt spel för att vara en match som Atletico Madrid spelar, men nu känns det som att Granada kan hota.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor gratis!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,25
Bolag: Hajper
14:00, lördag 13 februari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: