Speltips Granada – Barcelona 8/1: Jämn batalj

Martin Efvergren Publicerat: 7 januari 2022

Det är två sjukdomsdrabbade lag som ändå är på uppgång som ställs mot varandra när Granada CF tar emot FC Barcelona i La Liga. Matchen spelas lördagen den 8 januari 2022 med avspark kl 18:30.

Granada – Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Granada inledde den här säsongen i La Liga svagt. Efter sju omgångar hade man bara tagit tre poäng och det dröjde fram till den åttonde omgången innan man vann sin första match. Sedan dess har man successivt blivit allt bättre och man kommer till den här matchen med sex raka ligamatcher utan förlust.

Granada har således också klättrat i tabellen. Man står nu på 23 poäng efter 19 matcher och placerar sig strax under mitten i den jämna tabellen. Man avslutade förra året med två raka hemmasegrar mot Mallorca och Atletico Madrid. I årets första match blev det dock bara 0-0 borta mot Elche i söndags.

FC Barcelona har minst 99 problem, men det största just nu är sjukdoms- och skadesituationen. Xavi lyckades emellertid få ut en elva på banan i cup-mötet mot Linares från tredjedivisionen i onsdags. Det räckte med nöd och näppe till en 2-1-seger.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barcelona har visat karaktär

Om vi bortser från att Barcelona fortfarande saknar en hel del spelare så har man ändå visat goda tendenser den senaste tiden. Med ett desarmerat lag krigade man sig till en 1-0-seger borta mot Mallorca strax innan jul. Den segern ger att man har tagit sju poäng på de tre senaste ligamatcherna och man står därmed på 31 poäng efter 19 matcher.

Trots Barcelonas rådande situation gäller de ändå som favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Samtidigt ska sägas att även Granada lär sakna en handfull spelare på grund av corona-smitta. Ett spel på bortalaget ger hursomhelst omkring 1.76 gånger insatsen.

Ser vi till de senaste mötena de här lagen emellan finns det dock anledning att tro att det här kommer att bli en jämn batalj. När de möttes i den femte omgången i september slutade det 1-1 på Camp Nou efter att Barca kvitterat på tilläggstid. När de möttes i Barcelona i våras vann Granada med 2-1. Förra säsongens första möte vann Barcelona med 4-0 i Granada.

Barcelona har visat karaktär och god moral i de senaste matcherna, men det känns långtifrån självklart att man kommer åka ifrån Granada med tre poäng. Det lär bli en jämn batalj och jag finner anledning att tro att den inte kommer bjuda på så många mål. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.60 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, lördag 8 januari 2022
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: