Speltips Granada – Cadiz 28/2: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 28 februari 2022

Viktiga poäng står på spel när bottenlagen Granada och Cadiz ställs mot varandra i La Liga. Matchen spelas måndagen den 28 februari 2022 med avspark kl 21:00.

Granada – Cadiz

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Granada inledde den här säsongen svagt men reste sig sedan och såg ut att ha fått ordning på sin fotboll. Nu är man åter tillbaka där man inledde säsongen. Efter fem raka förluster i La Liga är man bara en placering ovanför nedflyttningsstrecket och läget är på nytt pressat.

Granada har bara gjort ett mål framåt på de fyra senaste matcherna och det gjorde man i den senaste omgången hemma mot Villarreal. Det hjälpte dock föga då bortalaget gjorde fyra.

I de två matcherna dessförinnan ställdes man också mot tufft motstånd. Det blev då förlust mot både Real Madrid och Real Sociedad på bortaplan.

Granada står nu på 24 poäng efter 25 matcher och är därmed fyra poäng före Cadiz som placerar sig under strecket.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät batalj

Sergio tog över som huvudtränare för Cadiz förra månaden och har väl gjort okej resultat så här långt. Han ledde laget till en mycket viktig seger mot jumbon Levante, men därefter har det bara blivit två poäng på de tre senaste omgångarna. I det läge som Cadiz befinner sig i just nu behövs dock mer än så.

Man kommer emellertid från två raka kryss på hemmaplan. Förra helgen spelade man 1-1 mot Getafe och dessförinnan blev det mållöst då man tog emot Celta Vigo.

Granada och Cadiz möttes senast i Cadiz i mitten av oktober och det mötet slutade 1-1. Faktum är att tre av av de fyra senaste mötena mellan de här lagen har slutat just 1-1.

Det brukar med andra ord bli jämnt när Granada och Cadiz möts och mycket talar för att det kommer att bli det även den här gången. Granada gäller dock som favoriter hos spelbolagen där ett spel på hemmalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Sett till vad lagen har presterat totalt sett den här säsongen är det rimligt att Granada är favoriter, men deras form är svag. Utgången känns oviss, men en hel del talar för att det kommer att bli en jämnt, tät och målsnål tillställning.

Granada har bara gjort ett mål på sina fyra senaste matcher och Cadiz är med sina 21 mål på 25 matcher näst sämst i La Liga. Det har gjorts under 2.5 mål i de fem senaste mötena mellan de här lagen och jag finner anledning att tro att den trenden fortsätter. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.67 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.67
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 28 februari 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: