Speltips Granada – Getafe 28/10: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 28 oktober 2021

Ett Granada på uppgång tar emot tabelljumbon Getafe i La Liga på torsdagskvällen. Matchen spelas den 28 oktober 2021 med avspark kl 20.00.

Granada – Getafe

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Granada har inte fått någon lysande start på säsongen då man befinner sig på en 18:e plats i tabellen efter att man tagit sju poäng på nio matcher. Men man har en eller två matcher färre spelade än lagen runt om i tabellen och man kommer till den här matchen med en något ljusnande trend.

Man har tagit fyra poäng på de två senaste matcherna då man i sin senaste hemmamatch besegrade Sevilla med 1-0 och i fredags spelade man 1-1 bort mot Osasuna. Ett kryss som nog kändes mer som en seger med tanke på att Granadas Angel Montoro kvitterade på tilläggstid.

Det har inte gått som på räls för Granada inledningsvis men än värre har det varit för jumbon Getafe som förlorade sina sju första matcher. I den åttonde omgången tog man sin första poäng mot Real Sociedad men därefter fick tränare Michel sparken och lagets leds nu, sedan två matcher tillbaka, av Quique Sanchez Flores.

Han inledde med att ta säsongens andra poäng då man spelade 0-0 borta mot Levante. I måndags åkte man sedan på ett ordentligt bakslag då man förlorade med 3-0 hemma mot Celta Vigo i en match där både Dakonam och Chema Rodriguez utvisats.

De båda är således avstängda nu och därtill finns även Jankto, Mata och Vitolo på skadelistan. Hos Granada lär Duarte, Gonalons och Eteki saknas.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel hemmalaget

Vi har alltså att göra med ett bottenmöte men det är utan tvekan Getafe som ligger mest pyrt till. De är fem poäng efter Granada som därtill har en match mindre spelad och kommer från två bättre insatser.

Hos spelbolagen är Granada favoriter men ett rakt spel på hemmalaget ger ändå hela 2.63 gånger pengarna. När lagen senast möttes slutade det mållöst och det första mötet vanns av Granada med 1-0 i Getafe.

Getafe har två spelare avstängda sedan förlusten mot Celta Vigo senast. Att man förlorade matchen kan dock inte direkt skyllas på utvisningarna då man redan låg under med 2-0 när man drabbades av det första röda kortet.

Quique Sanchez Flores har nu en tuff utmaning att vända Getafes negativa trend där man alltså endast skrapat ihop två poäng och har en målskillnad på -14.

Inför den här matchen talar de flesta parametrar till Granadas fördel. Mycket talar också för att det kommer bli målsnålt men ett spel på under 2.5 mål ger endast omkring 1.44 i utdelning.

Därför finner jag bäst spelvärde i att Granada vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort. Mitt spel blir Granada 0 (asian handicap) till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Granada 0 (asian)
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:00, torsdag 28 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: