Speltips Granada – Osasuna 12/1: Revansch

Simon Pålsson Publicerat: 12 januari 2021

Det måste till en bättre prestation än senast när Granada föll igenom mot FC Barcelona. Nu väntar Osasuna på hemmaplan den 12 januari 2021.

Granada - Osasuna

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Granada öppnade säsongen starkt och det kändes ett tag för ett par veckor sedan som att det här kan vara ett lag som rent av kan utmana om en plats till Champions League. Den lite ologiska säsongsinledningen generellt sett i La Liga öppnade nämligen upp ett spår bakom serieledande Atletico Madrid och jagande Real Madrid.

Men det är bara att konstatera att Granada inte har lyckats ta sig i kragen och slåss för den platsen. När man hade behövt en stark trend med flera raka bra resultat har man istället dukat upp motsatsen.

Nu senast föll man igenom totalt hemma mot FC Barcelona och nu är det upp till bevis för hela laget, hela klubben och hela spelartruppen. Har man vad som krävs för att studsa tillbaka och bevisa att det där bara var ett olycksfall i arbetet? Låt oss se.

Osasuna väntar nu och efter krysset hemma mot Real Madrid senast, 0-0, är det ett lag som förmodligen kommer med gott gry. Men i mina ögon ska man inte stirra sig blind på det resultat, med tanke på att man dels var nedtryckta ordentligt under matchen, men också då man trots allt är nästjumbo. Det är ingen slump.

Draw no bet är en bra försäkring

Jesus Vallejo har under säsongen spelat till sig en given plats i startelvan och även om jag personligen inte alltid tycker att han levererar är det ett tapp för Granada att han nu inte finns tillgänglig inför matchen mot Osasuna. Däremot får man tillbaka Luis Milla, vars isolering på grund av coronaskäl nu inte gäller längre.

Dessutom har man Victor Diaz, Quini och Maxime Gonalons som lite osäkra kort på förhand. Efter ett ganska intensivt schema på slutet är det inte konstigt att det trilalr in ett eller annat tapp så här efter jul- och nyårsrushen.

Med det sagt är skadesituationen långt mycket värre i bortalaget Osasuna, där bredden inte heller är på samma nivå. Nu är det fortfarande ingen fara på taket i tabellen, där man fortfarande har bra häng, men Osasuna kommer att vara ett stukat lag inför den här matchen.

Det är spelare som Chimy Avila, Darko Brasanac, Adrian Lopez och Ruben Martinez som nu inte kan spela. Lucas Torro är därutöver högst tveksam till att kunna spela.

Granada draw no bet spelas till 1,75 gånger såsen hos Betsafe. Det känns inte som att hemmalaget förlorar här. Det behöver man inte minst se till efter debaclet senast.

Speltips:

Speltips: Granada draw no bet
Odds: 1,75
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, tisdag 12 januari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: