Speltips Granada – Real Sociedad 23/9: Alexander Isak är skadad

Simon Pålsson Publicerat: 23 september 2021

Det blir ingen Alexander Isak i laget när Real Sociedad spelar borta mot Granada torsdagen den 23 september 2021.

Granada - Real Sociedad

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om det inte vore för alla tapp som Real Sociedad har med sig inför den här tuffa bortamatchen mot Granada hade jag trots allt sett laget som givna favoriter på förhand. Men nu ställer skadeproblematiken till det en del för laget.

Inför den här matchen kommer Real Sociedad, som öppnat säsongen med tio poäng på fem omgångar och som därmed är en del av toppstriden än så länge, utan ett gäng av sina mest bärande spelare.

För svensk del är det trist att Alexander Isak är borta med en skada, men det blir skandinaviskt på topp ändå när Alexander Sørloth väntas bli den som ersätter som nummer nio längst fram. Det är trots allt en bra spelare.

I övrigt kommer Januzaj och Oyarzabal vara spelarna som ska göra det framåt för Real Sociedad. Men med tanke på att spelare som Carlos Fernandez, Nacho Monreal, David Silva, Diego Rico och Jon Guridi är borta är det klart att man blir lite tveksam här.

Real Sociedad möter med det sagt ett lag som har noll vinster på de inledande fem omgångar den här säsongen – och som verkligen inte lyckats bygga vidare på succén från två år sedan.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skadeläget påverkar utgången

I Granada saknas också spelare, i form av Neyder Lozano och Yan Eteki, men ärligt talat går det inte att jämföra med skadorna som Real Sociedad behöver ta i beaktande.

Om vi ska låta skadorna peka oss ien viss riktning inför den här matchen talar det snarare för Granada än vad det talar för Real Sociedad.

I senaste omgången tog Granada en meriterande poäng borta mot FC Barcelona och det gör att man har med sig två meriterande kryss totalt från säsongsinledningen. Man kryssade nämligen också borta mot Villarreal.

Samtidigt har Granada ramlat ihop totalt mot bland annat Rayo Vallecano och det är inte enkelt att veta var man har laget.

Real Sociedad spelade bara 0-0 senast mot Sevilla och just målskyttet känns som ett problem med skadorna som drabbat laget.

Under 2,5 mål spelas till 1.83 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 19:30, torsdag 23 september 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: