Speltips Granada – Sevilla 17/10: Lunchmöte

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Granada mot Sevilla i det som kan bli ett intressant lunchmöte i La Liga. Vi rekar med odds inför lördagen den 17 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är lördag och redan tidigt ska det sättas igång med matcher i den spanska ligan. Som bekant har man valt att slå ut hela lördagsomgången på olika matchtider, för att man i lugn och ro ska kunna njuta av samtliga matcher under lördagen.

Allra först ut är den lilla aptitretaren som den här helgen spelas mellan Granada och Sevilla, två lag som ofta är roliga att titta på.

För många svenska fotbollsfantaster är Granada kända som laget som i somras slog ut Malmö FF på sin väg fram till det europeiska cupspelet. I playoff, en match som spelades i Malmö, var det Granada som var det bättre laget och vann med 3-1 i den direkt avgörande matchen.

Det innebär att Granada under hösten ska spela gruppspel i Europa League för första gången i klubbens historia. Med tanke på att man är nyrika och har tagit sig in på den här nivån ganska nyligen är det i sig inte så förvånande. Men låt oss konstatera att man har gjort en snabb utveckling, och en stark resa på slutet.

Hur som helst har man också öppnat säsongen ganska bra. Granada är alltså klara för gruppspelet, men har parallellt med det gjort det bra i La Liga med två vinster, ett kryss och en förlust efter fyra omgångar. Det ger en ganska okej poängskörd, även om målsättningen är väsentligt högre än att snitta vad man gör nu.

Fördel till Sevilla

Inledningen på den här säsongen har varit ganska bra för Sevilla, som efter två stabila vinster mot Cadiz och Levante också tog en poäng borta mot FC Barcelona i den senaste omgången. Det är alltid imponerande när man klarar av att göra det utan att förta sig nämnvärt.

Sevilla kommer troligen att formera ett starkt lag då man endast saknar Marcos Acuna inför matchen. Faktum är att det inte ens är säkert att han måste stå över matchen. Det är en skada som man kommer at ttesta ganska sent.

Granada däremot har Neyder Lozano, Quini och Ramon Azeez på sin skadelistan inför det här mötet. Det är i för sig inte spelare vars närvaro är helt livsviktig för laget, men det är inte optimalt att inte kunna formera starkast möjliga lag såklart.

Här säger min känsla att vi får se en ganska öppen match. Båda lagen göra mål spelas till dubbla såsen – 2,00 gånger pengarna – hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:00, lördag 17 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: