Speltips Hammarby – Mjällby 18/10: Bra odds

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Mjällby AIF är ingenting annat än underdog inför söndagens match borta mot Hammarby i Allsvenskan. Vi rekar den 18 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvenskan är äntligen tillbaka efter ett landslagsuppehåll som stundtals kändes som döden, inte minst då man hade valt att koncentrera matcherna till nästan en och samma dag för samtliga länder.

Det gjorde att det fanns många nästan helt fotbollsfria dagar och ur ett bettingperspektiv är det aldrig drömmen att behöva blicka ner i lite mer obskyra sporter, ligor eller lag. För min personliga del är det bäst att hålla sig till lagen och ligorna som man har gedigen koll på.

Och allra främst i det ledet hittar vi den allsvenska fotbollen, som är nummer ett. På söndagen spelas inte mindre än fem heta matcher, och omgången fortsätter med två heta drabbningar på måndagen.

Ett möte som sticker ut, inte minst för den som gillar bra betting, är det mellan Hammarby och Mjällby AIF på söndagen. Tidigt är det avspark, redan 14:30, på Tele2 Arena och jag kan inte se annat än att Hammarby vill ta kommandot direkt.

Man ska ha med sig att Mjällby AIF har gjort en imponerande säsong, men faktum är att laget tack vare vinsten mot Helsingborgs IF senast i princip har säkrat sitt nya kontrakt. Det är åtminstone min övertygelse. Nu ska man i praktiken inte kunna tappa det här. Det lår inte påverka motivationen, men kanske tar man det lite lugnt i just den här typen av matcher, som man ärligt inte ”ska” vinna?

Rakt spel på Bajen

Hammarby har varit lite av säsongens besvikelse och under landslagsuppehållet har vi fått höra huvudtränaren Stefan Billborn landa i en rad olika förklaringsmodeller till att så blivit fallet. Men vi kan väl konstatera att 2020 inte blev vad någon som håller på Bajen hade tänkt sig.

Corona och dess effekter drabbar möjligen en klubb som Bajen extra hårt, med tanke på att man är så starkt beroende av sin publik. Det gör att det inte är en fullt lika stor fördel för laget att spela på hemmaplan längre.

Å andra sidan är matcherna på Tele2 Arena alltid speciella med tanke på underlaget, som av många spelare beskrivs som det överlägset snabbaste i hela den allsvenska fotbollen. Det säger sig själv att ett lag som är vana vid det också gynnas av att spela på det då.

Hammarby är i mina ögon stora favoriter här, trots att mittfältaren Muamer Tankovic alltså lämnat under uppehållet.

Hammarby vinner spelas till 1,73 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner
Odds: 1,73
Bolag: Casumo
Spelstopp: 14:30, söndag 18 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: