Speltips Huesca – Atletico Madrid 30/9: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 30 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid gäller som en seriös utmanare till titeln i La Liga den här säsongen, och måste ta tre poäng borta mot Huesca den 30 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var trots allt ett par säsonger sedan som Atletico Madrid på allvar gällde som en utmanare till att vinna La Liga, och känslan är att Diego Simeone sakta men säkert tappat udden lite i sitt lag. Det går att härleda en hel del till att och när mittbacken Diego Godin valde att söka sig vidare.

Men nu har man åter hittat stabiliteten, och det som varit problemet på senare år är snarare bristen på spets. Men faktum är att Atletico Madrid, tack vare värvningen av Luis Suarez, nu äntligen känns som ett riktigt spetsigt, riktigt farligt lag i offensiven igen.

I längden är det av yttersta vikt för att kunna konkurrera, och just den här typen av matcher som nu väntar på onsdagskvällen är viktiga att faktiskt vinna. Atletico Madrid är ett väsentligt bättre lag än Huesca, men matcherna måste vinnas, målen måste göras och poängen måste hämtas in.

Huesca har på tre matcher två kryss och en förlust. Det är inget vansinnigt svagt facit på något sätt, men under samma period har Atletico Madrid bara spelat en match och vunnit den med hela 6-1 mot Granada. Det känns alltså som att Atletico Madrid redan nu cementerat bilden av sig själva som ett väsentligt bättre lag än Huesca. Och det är relevant inför den här matchen.

Diego Simeone beordrar en vinst

Det återstår att se hur man tar sig an den här matchen från bortalaget, om man försöker göra förändringar i ett försök att hålla samtliga spelare fräscha så länge det går under inledningen på den här säsongen. Men att Atletico Madrid har en trupp som tillåter en viss rotation utan att det påverkar slagkraften negativt vet vi om.

Luis Suarez fick exempelvis debutera senast, men hoppade först in i andra halvlek. Det räckte i för sig för att anfallaren skulle sätta avtryck, med två mål och en assist på sin korta tid på planen. Det är en vansinnigt bra spelare som man har fått in till laget, den saken är säker.

Vidare bör nog nämnas att José Giménez är borta med skada, och att han inte kan spela än trots att man alltså valt att neka ett stort bud på honom från Manchester City. Vidare ser det ut som att Sime Vrsaljko inte spelar här heller.

Huesca är ett klart sämre lag och ska få det väligt svårt här. Nu har man dessutom Pablo Maffeo borta ett par veckor, samtidigt som Mikel Rico är osäker till spel inför just den här matchen.

Atletico Madrid vinner spelas till 1,50 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1,50
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, onsdag 30 september 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: