Speltips Huesca – Barcelona 3/1: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 2 januari 2021

FC Barcelona har inte råd med fler poängtapp inför matchen mot SD Huesca söndagen den 3 januari 2021. Vi rekar med odds.

SD Huesca - FC Barcelona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter ett par dagar utan fotboll i Spanien är det åter dags för flera tunga matcher på söndagen och flera av de tyngsta lagen är inblandade direkt. Här är förväntningarna inte minst höga inför mötet mellan SD Huesca och FC Barcelona.

Efter en tung inledning på säsongen känns det som att FC Barcelona sakta men säkert hittar tillbaka. Det är inte samma fart i spelet, men nu är man åtminstone lite mer stabila, och kommer till det här mötet med fem raka utan förlust.

Det gör att man klättrat en aning i tabellen och ett par vinster till, på löpande band, bör räcka för att man på allvar ska slåss om titeln igen. Så pass långt är inte avståndet uppåt.

SD Huesca är lite missvisande nog jumbo i tabellen, men har inte ens förlorat hälften av matcherna hittills. Men det stora problemet är antalet kryss – helt nio stycken på 16 omgångar. Det är ett svindlande facit när man tänker närmare på det.

Ingen målfest att vänta

SD Huesca har haft en tung inledning på säsongen, med bara en enda vinst på sina 16 första matcher. Med ett sådant vinstsnitt säger det sig själv att man tappar mark snabbt i tabellen och det är precis vad som har hänt.

Inför den här matchen saknar man Pablo Maffeo, som är skadad. Däremot ska man ha med sig att Pablo Insua är tillbaka i laget efter att ha varit avstängd senast. Däremot vågar vi inte lova att Sandro Ramriez är redo för spel här.

I bortalaget är Ansu Fati, Sergi Roberto, Gerard Pique och Philippe Coutinho borta och kommer inte att kunna finnas med i startelvan här. Det gör att man får laborera en del med startelvan, som vid blotta åsyn inte direkt är samma klass som för ett par säsonger sedan. Det måste man ta och säga.

Under 3,5 mål spelas till 1,65 gånger smeten hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,65
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, söndag 3 januari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: