Speltips Huesca – Real Betis 11/1: Krisläge

Simon Pålsson Publicerat: 11 januari 2021

Krisläge väntar i SD Huesca som är jumbo i La Liga och i ett enormt skadedrabbat Real Betis. Nu möts lagen den 11 januari 2021.

SD Huesca - Real Betis

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den spanska ligatabellen är fortfarande haltande och det blev inte bättre när Atletico Madrid i helgen fick ställa in sin match igen. Nu har serieledarna inte mer än 15 spelade matcher, att jämföra med merparten av lagen som ligger på 18. Imponerande nog leder man ändå tabellen med en poäng till godo.

17 omgångar var har SD Huesca, nu jumbo, och Real Betis, parkerade i mitten av tabellen, avverkat så här långt under säsongen. Med andra ord är man i fas med hur många matcher man skulle ha spelat.

SD Huesca går dock tungt och har med sina tolv poäng jumboplatsen i sin säkra hand. Det är fem poäng upp till säker mark, så någon större fara på taket är det inte än. Men med tanke på att man bara har gjort 14 mål finns det all anledning att tänka sig ett lag som snart börjar få lite panik.

Samtidigt är det i mina ögon deras chans att vinna matcher – att man försöker isolera matcherna till att bli mer återhållsamma, snarare än att bli för öppna.

Öppna matcher passar Real Betis bättre, även om laget redan har släppt in 31 mål den här säsongen. Det är uppenbart att det är där man har sin svaghet.

Ingen målfest att vänta

SD Huesca har halkat efter mer och mer i botten, och detta egentligen trots att man har ett skadeläge som i skrivande stund ser väsentligt bättre ut än vad det gjorde bara för ett tag sedan. Men kanske är det nu som man på allvar ska börja skörda frukterna av att man har ett mer gynnsamt läge i truppen?

Men som det ser ut nu kan Borja Garcia och Sandro Ramirez behöva stå över någon match till, medan vi kan vara säkra på att Pablo Maffeo inte spelar mot Real Betis.

I bortalaget är det dock en frånvarolista på en helt annan nivå och det har inte blivit bättre sedan man fick in coronasmitta i laget. Alex Moreno, Joaquin, Andrés Guardado och Martin Montoya står alla utanför laget inför den här matchen av den anledningen.

Sen måste vi lägga till startspelaren Guido Rodriguez, som nu ska stå över då han är avstängd.

Sist, men absolut inte minst, saknas också skadade mittfältaren William Carvalho, samt långtidsfrånvarande Victor Camarasa och Dani Martin. Marc Bartra och Cristian Tello kommer att testas i ett senare skede.

X (oavgjort) spelas till 3,40 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, måndag 11 januari 2021
TV:  cmorelivefyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: