Speltips Huesca – Sevilla 28/11: Väger lätt

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2020

SD Huesca må vara svårslagna, men kommer inte att orka stå emot Sevilla om bortalaget har en bra dag lördagen den 28 november 2020.

SD Huesca - Sevilla

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.


Det har inte varit en drömlik inledning på säsongen för nykomlingen SD Huesca, som trots allt bara har förlorat 30 % av sina matcher så här långt. Det är mycket starka papper och en sådan förlustsvit brukar ofta räcka långt.

Men problemet i fallet SD Huesca är att man inte har en enda vinst på tio försök hittills. Då kvittar det om man undviker förluster på löpande band, när man inte lyckas få hävstångseffekten som en trepoängare kan ge. Det är trots allt det som behövs för att man ska kunna ta nästa steg i tabellen.

Men SD Huesca är alltså svårslagna, även om det har varit tyngre papper mot de bättre lagen. Man fick exempelvis ordentligt med däng mot Real Sociedad härförleden, och har allmänt svårare mot bättre lag.

Det bådar kanske inte helt gott med tanke på att Sevilla är urstarka för tillfället. Efter en kass inledning på säsongen står laget på fyra raka vinster, i alla tävlingar räknat, och ser inte ut att dra ner på tempot inför mötet med SD Huesca.

Fördel Sevilla

SD Huesca hade ett par tunga spelare borta tidigare, men har nu optimala förutsättningar vad gäller frånvarolistan. Pedro Lopez kan med det sagt missa lördagens möte och det vore ett tungt, tungt tapp för detta SD Huesca. Men man har förhoppningar om att hinna få spelaren spelklar. Det är en ankelskada som kanske går att spela med om man har pumpat sig full med smärtstillande.

Sevilla har då tyngre namn borta, inte minst sedan Yassine Bounou och Carlos Fernandez har dragit på sig corona. I skrivande stund ser det inte ut att ha spridits till flera spelare i truppen och det är såklart en förutsättning för att man ska ha bra slagläge här. Sergio Escudero är skadad och spelar inte av den anledningen, medan Marcos Acuna och Suso båda är högst osäkra till spel.

Med sju kryss så här långt har SD Huesca visat sig vara svårslagna, men man saknar förmågan att vinna sina matcher. Noll vinster hittills bevisar det påståendet ganska klart.

Efter en krampaktig start har Sevilla fyra raka vinster nu och det är helt fel läge att möta det här laget. Tyvärr.

Sevilla vinner spelas till 2,05 gånger såsen hos Betway.

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 2,05
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:30, lördag 28 november 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: