Speltips inför Athletic Bilbao – Valencia 27/10: Pressade lag gör upp

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2018

Det är lite av kniven mot strupen för både Athletic Bilbao och Valencia när de möter varandra på San Mamés Stadium – och det kan bädda för en underhållande 90-minutershistoria.

Annons:

Här har vi två klubbar som alltid är tippade och har som kravbild att utmana om Europaplatserna. Helst av allt de mot Champions League, absolut om de mot Europa League.

Men nu, hur ser det ut? Varken Athletic Bilbao eller Valencia har inlett Primera División i närheten av lika bra som önskat. De står på nio respektive tio pinnar inspelade – med nio matcher spelade.

Gemensamma faktorn för den knappa skörden är oförmågan att avgöra tajta matcher och de har klart flest kryss av alla i serien. Bilbao vann deras premiär, men har därefter spelat sex oavgjorda matcher och förlorat två. Valencia har ännu mer uppseendeväckande 1-7-1 i resultatraden.

Gästande Valencia varvar också seriefotbollen med Champions League, var de spelat två kryss – mot Manchester United samt Young Boys – och förlorat övrig match mot urstarka Juventus.

Iñigo Lekue och Beñat Etxebarria, skadade, saknas för Athletic Bilbao inför matchen medan Valencias enda orosmoln är om Denis Cheryshev hinner bli redo at spela. Annars en hel och frisk trupp.

Full rulle?

Lite kliar det allt i fingrarna med tanke på hur det sett ut i båda de inblandade parternas matcher: alltid tajt. Extrem kryssbenägenhet, speciellt för Valencia. Nu har de exempelvis fyra raka oavgjorda matcher, varav de tre senaste alla slutat 1-1.

Men det faktum att de är i den här situationen, halkat efter så, och nu möter varandra kan tala för ett trendbrott. Athletic Bilbao måste gå för det, trepoängaren. Valencia, likaså. Normalt är det två trevliga lag att följa och målen kan vara nära till hands.

Av de fem senaste inbördes mötena har samtliga innehållit minst två baljor och tre av dem minst tre.

1,90 x insatsen för ett överspel på 2,25-målslinan – det känner vi vara värt ett par polletter… Gäller då är halv förlust på spelet om det blir exakt två mål i matchen, hel vid mindre samt vinst vid tre och uppåt.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 16:15, lördag 27/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.