Speltips inför Atlético Madrid – Getafe 18/8: Tiodubbla insatsen!

Spelbloggare Publicerat: 15 augusti 2019

Insatsen ska tiodubblas (!) när Atlético Madrid och Getafe möter varandra på Wanda Metropolitano i premiäromgångens sista match av La Liga. Missa inte vår smällkaramell till speltips!

Annons:

De två senaste årens tabelltvåa mot ett Getafe som den här säsongen laddar upp för Europa League-spel. Vilken höjdare att sätta punkt för veckan och La Liga-premiäromgången, va? 22:00 är det avspark och matchens streamas helt utan kostnad hos Betsson, Annons: som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos.

Atlético Madrid har en av världens bästa defensiver – kanske till och med den bästa? – och har haft så sedan en bra tid tillbaka. Under transferfönstret har truppen stärkts upp med Kieran Trippier, Hector Herrera, Marcos Llorente och João Felix, bland andra. Spännande spelare. Man hoppas kunna utmana om Primera División- samt Champions League-titeln.

Mycket nytt och spännande i Atlético, med andra ord. Även i Getafe har det hänt en del på truppfronten, men grundfundamentet står hyfsat intakt och det finns stora förhoppningar på det nya spelåret – med seriespel och Europa League. Stabiliteten och försvarsspelet har varit deras signum, liksom för motståndarna.

Favoriter är emellertid Atlético Madrid inför matchen, såklart. De håller världsklasstatus. Getafe, på pappret, en bra bit bakom klubbar som Barcelona, Real Madrid och Atlético i den spanska klubbfotbollen.

Avslagen premiär?

Täta matcher brukar det bjudas på mellan Atlético Madrid och Getafe; målsnåla sådana. Och det är inte alls chockerande, med hänsyn till att det är två parter med deras främsta kvalitéer i det defensiva.

Nu vankas det premiärmatch och sådana brukar ofta bli av extra relativt tillknäppt karaktär. Tempot kanske inte riktigt är där. Detaljerna i spelet behöver fortfarande filas på. Viss anspänning.

Ännu en faktor som starkt talar emot målen är att Atléticos formstarka striker, Diego Costa, är avstängd inför matchen. Utöver det saknas Ángel Correa och Sime Vrsaljko. Gästerna har Amath Ndiaye, Vitorino Antunes samt eventuellt Francisco Portillo out.

Undertecknad ser chansen att höja svårighetsgraden här och spelar under 0,5 mål, alltså att det blir mållöst, till makalösa tio gånger pengarna hos Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få upp till 5 000 kr vinstboost!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 0,5 mål
Odds: 10,0 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 22:00, söndag 18/8
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.