Speltips inför Atlético Madrid – Granada 8/2: Krisande hemmalag

Spelbloggare Publicerat: 7 februari 2020

Atlético Madrid är i säsongens värsta formsvacka – utan minsta snack om saken. Nu ställs de mot ett på bortaplan närmast oförmöget Granada. Vi har speltips inför matchen och det hämtas från målmarknaden.

Annons:

Annons: Gratis stream av Atlético Madrid – Granada: Läs mer här! Regler & villkor tillkommer. Fler detaljer på hemsidan.

Att så mycket kan sumpas på så kort tid. Atlético Madrid har på runt tre veckor förlorat den inhemska Supercupfinalen, åkt ur Copa del Rey mot blåbärsmotstånd och i praktiken förlorat chansen på La Liga-titeln.

På fem matcher, alltså de under denna tidsperiod, har det enbart blivit ett mål framåt och det kom i den chockerande cupförlusten mot Cultural Leonesa, som till vardags spelar i Segunda B. Nu måste det hända saker framåt.

Som om de offensiva problemen inte var tillräckliga är nu också försvarsklippan Felipe avstängd och José Giménez samt Kieran Trippier skadade. Anfallsalternativen Diego Costa, João Félix och Álvaro Morata är inte tillgängliga.

Granada är en positiv överraskning till nykomling i den spanska förstadivisionen; huserandes i mitten av serien och faktiskt bara sex poäng bakom just Atlético Madrid. Formkurvan pekar spikrakt uppåt, man är kvar i Copa del Rey och kan spela den här matchen utan press på deras axlar.

Orosmomentet? Det är bortaspelet. Sju serieförluster i följd! De fem senare av dessa utan mål framåt. På skadefronten står det klart att Quini, Fede Vico samt Neyder Lozano är borta. Álex Martínez och Ángel Montoro är tveksamma.

Annons:

Låg mållina

Atlético Madrid är som totalt avtrubbade framåt.
Granada lyckas inte måla på resande fot.

Men! Nu kanske det släpper? Det är lite av känslan.

Hemmalaget får nu ställas mot ett ändå rätt beskedligt motstånd; känner pressen av att leverera offensivt och kommer säkerligen komma till spel med en stor anfallsvilja. Det borde väl leda till att man hittar nätet, att reaktionen kommer.

Med de defensiva avbräcken finns också risken att bli sårade. Granada visar trots allt upp fin form, även om bortaraden i seriespelet inte är speciellt charmerande.

Mållinan har tryckts ner till 2,0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två – och för överspelet får vi 1,85 x insatsen hos Bethard. Det värderar vi vara värt en peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, lördag 8/2
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: