Speltips inför Atlético Madrid – Levante 4/1: Galet målodds!

Spelbloggare Publicerat: 4 januari 2020

Runt Levante är det nästan jämt och ständigt fart och fläkt, men när de ställs mot kraftpaketet Atlético Madrid på Wanda Metropolitano blir det säkerligen en annan approach till matchen – och det tror vi kommer spegla hur allt utvecklas. Mer tillknäppt än väntat?
Annons:

Annons: Matchen visas helt gratis i Unibets streamingtjänstoch via oss får ni 500% extra upp till 500 kronor eller 100% extra upp till 2 000 kronor i välkomstbonus hos dem. 18:30 är det avspark. Det vill ni inte missa!

Det är en spännande fajt som ska utspelas i den spanska huvudstaden under lördagskvällen. Ett spretigt Levante, om än med en högstanivå som verkligen inte får underskattas, mot ett toppjagande Atlético Madrid, som nu hamnat på rätt spår efter lite tuffare tider.

I samband med att uppehållet från den spanska toppdivisionen, La Liga, är över spelas en radda av matcher därifrån under helgen och nu blir det upp till bevis för lagen att visa att de konserverat formen över jul- och nyårspausen.

Vintern var lite upp och ner för Atlético Madrid, men de vässade till formen under de avslutande matcherna av kalenderåret 2019; vann först över Lokomotiv Moskva i Champions League och säkrade med det slutspelsfotboll där samt följde upp det med att städa av såväl Osasuna som Real Betis.

Levante har i deras tur visat prov på oväntad slagkraft under den senare delen av året som passerat – men också med ett par grova plattfall, likväl som fantastiskt höga höjder. Tre matcher i följd har de vunnit, en i cupen och två i La Liga, och från slutet av oktober månad och framåt är facit 6-0-3. Lovande! Kan kanske till och med fälla krokben för en jätte som Atlético Madrid?

Annons:

Snittet: 1,7 mål

Ojämna, men på klar uppgång. Fart och fläkt i matcherna. Mängder av mål. Det har varit temat för Levante under vintern, men i den här matchen specifikt kommer ingångsvärdet möjligen vara ett annat än normalt; att bevaka, täppa till ytor och göra det svårt för Atlético Madrid.

Helt enkelt – en defensiv approach. Annat skulle kunna bli förödande i en bortamatch mot Atlético Madrid. Man får helt enkelt beakta sina egna begränsningar i truppen.

Det här är en match som Atlético Madrid ska styra med järnhand, men det behöver inte betyda att siffrorna skjuter rakt upp i höjden. Verkligen inte. De brukar snarare föra danserna på ett mindre riskfyllt sätt, är svåra att skapa chanser mot och förhållandevis få mål blir det allt som oftast.

Ja, faktum är att målsnittet i deras La Liga-matcher är på så lite som ~1,7. Det är inte minst uppseendeväckande i och med att det handlar om ett topplag, en tabellfyra med ambitioner för ännu mer.

Hos Bethard får vi finfina 1,73 gånger pengarna för under 3,0 mål (asian handicap) totalt och då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka vid exakt tre fullträffar i matchen. Given position, menar vi bestämt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 4/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

 

Annons:


Annons: