Speltips inför Atletico Madrid – Osasuna 14/12: Läge att resa sig

Simon Pålsson Publicerat: 14 december 2019

Atletico Madrid är ute efter att plocka tre viktiga poäng hemma mot Osasuna i lördagens sena match i La Liga.

Annons:

Sent på lördagskvällen spelas ett nytt viktigt möte i La Liga där Atletico Madrid gäller som klara favoriter hemma mot Osasuna. Det här är ett möte som man behöver vinna för att inte ytterligare tappa mark i toppskiktet av tabellen.

Men det finns en del kvar att arbeta med i detta hemmalag. Den här säsongen har inte varit så bra som man hade hoppats på i Atletico Madrid. Inför matchen mot Osasuna har man dock med sig en tung vinst och avancemang i Champions League från tidigare i veckan. Förhoppningsvis kan den vinsten, 2-0 mot Lokomotiv Moskva, ingjuta lite nytt hopp i spelarna.

Osasuna då? Jo, man är ett starkt lag som kan skrälla mot lite tyngre motståndare. Det har man visat flera gånger under säsongen. Men det är samtidigt så att man historiskt haft det tufft mot Atletico Madrid, ett lag som man nästan alltid förlorar mot. Det finns en vinst från 2014, men annars är det nästan idel förluster vi har att göra med.

Det är en av flera anledningar till att man nu måste hålla hemmalaget som ganska givna favoriter inför lördagens sena avspark i La Liga.

Annons:

Atletico Madrid måste resa sig

Det går som sagt att säga en hel del om inledningen på säsongen för Atletico Madrids del, men klart är att man inte riktigt går att känna igen. Det är inte samma väloljade maskin som är närmast omöjlig att slå – så som man har varit under storhetstiden nu på 2010-talet.

Det är någonting som har gått förlorat och det känns som att verkligheten med flyende spelare har kommit ikapp klubben, laget och Diego Simeone lite. Det är ett problem, men känslan är samtidigt att man sakta men säkert kommer att kunna komma tillbaka. Det finns någonting att bygga på trots allt.

Det är ett problem med skador och just nu kommer inte Diego Costa att spela på ett tag. Det känns som att han hade behövts i ett ganska uddlöst lag just nu. Stefan Savic och Vitolo är också på skadelistan sean en tid tillbaka. Osasuna kommer till spel utan avstängde Oier Sanjurjo och viktige Nacho Vidal, som blivit skadad. Marc Cardona och Ruben Martinez spelar inte heller tillställningen.

Här pekar det mesta på en ny ganska chansfattig match, men där hemmalaget trots allt är rättmätiga favoriter. Det blir dock inte vårt speltips på förhand.

Under 2,5 mål spelas till 1,68 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, lördag 14/12
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: