Speltips inför Atlético Madrid – Sevilla 7/3: Öppet toppmöte

Spelbloggare Publicerat: 7 mars 2020

Toppmöte. Formstarkt mot formstarkt. La Liga med Atlético Madrid mot Sevilla! Här kan det absolut vara av värde att titta närmare på skrällalternativen till val av spel inför denna eftermiddagsbatalj.

  Spela Sevilla +0,5 mål (asian) till oddset 1,96!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream till Atlético Madrid – Sevilla: Läs mer om hur här och få 500% extra i välkomstbonus hos Unibet.
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nummer fem mot nummer tre i tabellen. Atlético Madrid precis under Champions League-området och Sevilla i det, om än med blott två poäng som skiljer dem åt från motståndarna.

Under upptakten av det nya kalenderåret hamnade Atlético Madrid i en svacka modellen djupare, men har nu vänt på skutan och spelat fem matcher på raken utan att förlora; 3-2-0 i dessa. Senast, dock, “bara” oavgjort, 1-1, borta mot Espanyol.

Till nästa vecka väntar årets hittills kanske främsta match, när det vankas retur mot Liverpool på Anfield i Champions League-slutspelet. Från hemmamatchen leder man med 1-0 och det ser därmed närmast helt öppet ut. Blickarna riktade ditåt redan nu?

Precis som motståndarna har också Sevilla spelat fem matcher utan att förlora, om än mot något sämre motstånd och med något sämre utfall. Trots allt stärkande statistik och tredjeplatsen i La Liga visar på att det finns en enorm slagkraft i detta lag.

Laget spelar också slutspelsfotboll på den europeiska scenen nästa vecka, men det på torsdag och i Europa League. Rumänska CFR Cluj passerades i den föregående rundan, helt utan att imponera och på flest bortamål, och härnäst väntar AS Roma.

Annons:

Sevilla skräller?

Favoritskapet ska vara hos Atlético Madrid. Det är odiskutabla fakta.

Vi har desto svårare att köpa att siffrorna för det raka spelet på dem ska vara under dubbla insatsen. Av många anledningar.

Dels är Sevilla ett lag av jämbördig klass med Atlético Madrid, faktiskt och som nämnt före dem i tabellen, och även de har visats svårslagna på sistone. Båda parter med fem raka utan att ha förlorat.

Sedan kan Atléticos CL-retur på onsdag också spela en viss roll. Kanske någon pjäs sparas på? Tidiga byten? Lite svårt att hålla fokus till hundra procent?

Gästande Sevilla saknar förvisso den avstängda duon bestående av Óliver Torres samt Fernando medan Tomás Vaclik är tveksam för spel. Talar givetvis emot dem, men inte så pass att dessa odds är befogade. Atlético Madrid saknar i deras tur Thomas Lemar och eventuellt Thomas Partey.

Strax under dubbelt upp för Sevilla +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – tas hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:00, lördag 7/3
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: