Speltips inför Atletico Madrid – Valencia 19/10: Viktigt toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 oktober 2019

I vårt speltips inför lördagens match mellan Atletico Madrid och Valencia trycker vi på lagens defensiva approach.

Annons:

La Liga är tillbaka efter ett landslagsuppehåll som inte riktigt hamnade där man hade önskat. Efter en stökig inledning på den spanska ligasäsongen ska det nu bli intressant att se var den här säsongen tar vägen.

För inget lag har direkt imponerat så här långt. Snarare rör det sig om x antal underpresterande lag, inte minst vad gäller de stora elefanterna. Dessvärre har inget mindre lag lyckats ta tillfället i akt och bli en allvarlig konkurrent i toppen.

Atletico Madrid har tappat poäng i hälften av sina matcher hittills, men står ändå som trea i tabellen. Det är vansinnigt på ett sätt. Nu behöver man dock ta en vinst mot Valencia för att köra vidare med högre poängskörd.

För Valencia är inte mer än tre poäng och fyra placeringar bakom i tabellen. Nu står man på fyra raka matcher utan förlust, varav två raka vinster på slutet. Lite vind i segeln med andra ord.

Annons:

Målspel i La Liga

Atletico Madrid har inte riktigt samma spännvidd i den här truppen som man nu laborerar med under hösten, men det finns fortfarande ordentligt med spets. Lite oroväckande är det dock att två försvarare, Sime Vrsaljko och Stefan Savic, är utanför matchtruppen med skador nu. Vitolo lär inte heller spela.

Valencia saknar å sin sida Cristiano Piccini och José Gaya, men dessa spelare kan inte riktigt jämföras med att sakna två spelare som konkurrerar om platser i startelvan.

Hur som helst räknar vi iskallt med att det blir en defensiv approach på den här matchen också. Någonting annat vore för oväntat.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, lördag 19/10
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: