Speltips inför Atlético Madrid – Villarreal 23/2: Skevt nedplitade odds

Spelbloggare Publicerat: 23 februari 2020

Hur i hela friden tänker spelbolagen och deras oddssättare här? Spelvärde, stort sådant, har vi luskat fram till söndagskvällens blytunga La Liga-batalj mellan Atlético Madrid och Villarreal.

  Spela Villarreal +1,0 mål (asian) till 1,70 här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream inför Atlético Madrid – Villarreal: Läs mer om hur här.
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Spansk toppfotboll avslutar veckan, där det handlar om två lag som är med och tampas om platserna ut i Champions League. För närvarande står Atlético Madrid på den sista av dessa, som fyra, medan Villarreal är två platser såväl som poäng bakom. Däremellan hittas Sevilla. Skiktet 3-8 är det fortfarande försvinnande lite som skiljer lagen åt i.

Diego Simone har under 2020 haft det svårt att få till det med sitt Atlético, delvis på grund av skadeproblem. En ren mardrömsperiod sedan dess – men nu med ljusglimtar. Först värjdes toppkonkurrenten, tabelltrean Granada, undan, för att sedermera få 2-2 borta mot Valencia och i veckan besegra Liverpool i det första av två CL-slutspelsmöten. 1-0 skrevs siffrorna på Wanda Metropolitano.

För Villarreal är det enbart inhemsk seriefotboll att fokusera på under resterande del av säsongen – och de står, just nu, starkt. De har satt press på resterande toppkonkurrenter, däribland kvällens motståndare. Facit på de fyra senaste matcherna är 3-1-0 och på de nio senaste 6-2-1.

Annons:

Gästerna plusspelas

Vad talar emot att det här kommer bli en tät och nervkittlande historia? Inte mycket.
Och varför är då Atlético Madrid så pass klara oddsfavoriter? Oklart – det ska de rimligen inte vara. Långtifrån så här stora.

Visst har Atlético Madrid repat sig något och veckans 1-0-vinst över Liverpool var imponerande utförd, men annars har det inte sett superbra ut ens under den här perioden resultatmässiga lyft. Vinner dessutom sällan med överdrivna siffror – är mer stabila än sprudlande, för att uttrycka det så.

Att João Félix fortsatt saknas innebär att offensiven trubbas av och det mesta talar för att Diego Costa ännu inte är redo för att starta. Även Kieran Trippier, Thomas Lemar samt eventellt Héctor Herrera är out.

Samtidigt är det bara att höja på hatten för Villarreal och vad de åstadkommit de senaste månaderna; står starkt, löser fina resultat och klättrar i tabellen. Bara en av de nio senaste matcherna förlorade och däribland hittas ett 0-0-kryss mot just Atlético.

Gästerna spelas med +1,0 mål (asian handicap) till överdrivet höga 1,70 gånger pengen. Gäller då är insatsen tillbaka om de torskar med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:00, söndag 23/2
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: