Speltips inför Barcelona – Real Madrid 18/12: Äntligen El Clásico!

Spelbloggare Publicerat: 18 december 2019

Strålkastarljuset riktas omedelbart mot Katalonien, Camp Nou och ett uppskjutet El Clásico mellan Barcelona och Real Madrid. Världens största match för klubblag. Och vilket är matchens bästa speltips?

Annons:

Annons: Missa inte att du kan streama matchen helt kostnadsfritt hos spelbolaget ComeOn, som erbjuder nya kunder 500% extra upp till 500 kronor i välkomstbonus samt 1 kilo julgodis utöver det. Det trevligaste av välkomsterbjudanden såhär i juletider?

Världens största fotbollsmatch, rent ur sportslig synvinkel såväl som politiskt – en faktor som dessutom blivit av ännu större relevans nu. Ett mycket efterlängtat El Clásico är det som nu äntligen ska gå av stapeln.

Extra förhöjd blir tempen till följd av den situation som råder i La Liga, där titelstriden framförallt handlar om dessa storklubbar – båda på 35 pinnar vardera med 16 matcher spelade samt enbart målskillnad som håller Barcelona före. En potentiell vinnare står på toppen av kullen när 90 minuter är summerade. Oavgjort och styrkeförhållandena blir desamma.

Lagen har därutöver haft liknande utvecklingskurva den senaste tiden; komna från kryss, Barcelona borta mot Real Sociedad och Real Madrid borta mot Valencia, och båda med en radda segrar dessförinnan.

Annons:

Real Madrid är slagkraftiga

Favoriter inför matchen, delvis på grund av hemmaplansfördelen men också av marknadens större tro på dem i allmänhet, är Barcelona. En av de väsentliga skillnaderna, inte minst precis just nu, anses vara offensiven med Leo Messi, Luis Suárez samt Antoine Griezmann. Anfallstrio av klass.

Nu är den anfallsduo Real Madrid väntas ställa ut, med Gareth Bale samt Karim Benzema, extremt vass även den – men det är klart att det har en påverkan att spelare som Marco Asensio, Lucas Vázquez, Eden Hazard och eventuellt James Rodríguez saknas. Förloras såväl bredd som spets. Utöver det är även Marcelo indisponibel.

Och det kanske är så, att Barcelona, vars enda rapporterade avbräck är på Osmane Dembélé och Arthur, ska betraktas som den något mer slagkraftiga parten, men faktum är fortfarande att lagen i antalet poäng stått precis lika starkt under de 16 serieomgångarna.

Något väl stora har väl oddsskillnaderna blivit här? Det menar vi bestämt och värdet finns utan tvekan på Real Madrid.

Flera spelalternativ finns att syna och vi väljer Real Madrid +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till fina 1,67 gånger pengarna hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:00, onsdag 18/12
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: