Speltips inför Barcelona – Real Valladolid 29/10: Favoritfall i La Liga?

Spelbloggare Publicerat: 29 oktober 2019

Det är knappast skrivet i sten att Barcelona helt ska köra över Real Valladolid i samband med att de möter varandra på Camp Nou i veckan. Siffror av värde att hämta på skrällspelen här, va?

Annons:

Annons: Missa inte! Betsson streamar matchen för deras kunder och det kostar inte en enda krona. Om du saknar ett konto hos dem, öppna ett via länken och erhåll en välkomstbonus om 100% extra upp till 1 000 kronor.

Med så få som tio matcher spelade är det svårt att redan nu sia vartåt det barkar, men positivt ser det i alla fall onekligen ut för Real Valladolid, som har nedplitats och tippats bli en av de klubbar i behov att kämpa med näbbar och klor för kontraktet.

Hit kommer de med fem raka matcher utan förlust, två vunna och tre kryss, och senast värjdes Eibar undan med siffrorna 2-0. I det defensiva har det funnits försvinnande lite att anmärka på; nio insläppta på tio matcher – och det är stärkande statistik när en offensiv maskin som Barcelona, med spelare som Leo Messi, Luis Suárez och Antoine Griezmann står på den andra sidan planhalvan, står på den andra sidan planhalvan.

Mycket ska det dock, trots den starka formen, till för att undvika förlora mot ett Barcelona som på allvar fått fart på det här maskineriet. Katalanerna har vunnit sex matcher på raken, senast de var på Camp Nou med 4-0 över Sevilla, och återtar vid händelse av minst ett kryss seriens förstaplats från Granada (!).

Utan problem var det emellertid inte som Slavia Prag på bortaplan besegrades i Champions League senast. 2-1 vann man med och då krävdes det ett självmål från motståndarna för att bärga samtliga poäng.

Ousmane Dembélé är avstängd för Barcelona, men det påverkar snarare bredden än spetsen när offensiven redan är så pass namnstark. På kanske-listan över att kunna spela återfinns Samuel Umtiti samt Sergi Roberto. Gästerna? Javi Sanchez out. Osäkert för Fede San Emeterio, Rubén Alcaraz och Sandro Ramírez.

Annons:

Real Valladolids facit: fem raka utan förlust

Sex raka matcher och helt utvilade. Barcelona kan vinna alla typer av matcher med förkrossande siffror, framförallt när de möter lite mindre namnstarka motstånd, men vi får ändå känslan av att deras kvalitéer övervärderas – alternativt Real Valladolid undervärderas – inför matchen.

Det är lätt att bara titta på Real Valladolids spelarmaterial och helt räkna bort dem, men faktum är att de under de inledande tio matcherna varit mycket bra och visats svårspelade. Nu: fem raka utan förlust och på alla matcher enbart nio insläppta.

Och den match som på förhand är mest lik denna som de ställts inför var Real Madrid borta – och då fixades 1-1. En storskräll.

Barcelona är fantastiskt bra, såklart. Ett av världens bästa lag. En offensiv som får vilket försvar som helst att darra av rädsla, men det behöver inte betyda att varenda match lunkas hem utan problem. Exempelvis var det med stora problem, uddamålet och utan att imponera som de vann över Slavia Prag förra veckan.

2/3-1, kanske? Real Valladolid spelas med +2,5 mål (asian handicap) 1,79 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Valladolid +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:15, tisdag 29/10
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: