Speltips inför Celta Vigo – Real Valladolid 29/11: Fokus på målmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2019

En brutal förlustsvit senare bruten hoppas Celta Vigo inkassera ännu en färsk trea när de tillbaka inför hemmapubliken på Baláidos och väl där ställs mot Real Valladolid. Spelbolagen förutspår en tillknäppt match – vi en mer öppen. Slutsats?

Annons:

Annons: Streama och se matchen samt övriga matcher i La Liga kostnadsfritt hos ComeOnhämta din välkomstbonus hos dem här: sätt in 100, spela för 500 kronor och få 1 kilo julgodis hem till dig. Ett av vinterns hetaste erbjudanden.

Varningssignalerna var högt upphöjda förra söndagens bortamatch mot Villarreal, vilken de kom till med fem raka förluster och upprepande undermåliga prestationer – men som en blixt från klar himmel stod Celta Vigo för en höjdarinsats, inte minst under den andra halvan. Till slut – en 3-1-skalp. Gubben i lådan var Iago Aspas med sina två sena baljor. Är formen funnen nu?

En match är dock bara just det – en match. Att kallt räkna med att det ska vända nu vore naivt. Celta Vigo har trots allt varit under all kritik under säsongen som helhet; nu placerade som tredjejumbo med ett snålt facit om 12 pinnar på 14 matcher.

Gästande Real Valladolid har hållit en relativt bra nivå under de inledande 14 Primera División-matcherna; lite upp och ner, men med en poängkvot som tillfälligt håller dem en bit ovanför bottenträsket – och det är det enda som kan krävas; att kontraktet ros i hamn.

Lite bitter eftersmak känner de dock säkerligen sedan hemmanollan i förlustkolumnen spräcktes i samband med mötet mot Sevilla senast, där det hade kunnat sluta lite hur som helst och till sist landade i en 0-1-förlust. Dessförinnan, förlust med 0-3 borta mot Real Valladolid.

Annons:

Släpper nu?

När det släppte, då släppte det på allvar för Celta Vigo – en 3-1-vinst borta över Villarreal och en andra halva av matchen att imponeras djupt av. Energin från förra helgen hoppas de – och tror vi – kunna ta med hit.

Samtidigt skulle det inte kännas helt tryggt att spela ett rakt spel på Celta Vigo, så svaga som de faktiskt varit, till insatser en bra bit under dubbla insatsen.

Istället? Mål! Ett Celta Vigo som i desperation och jakten på tre färska pinnar maler på framåt. Och det mot ett Real Valladolid som framförallt på bortaplan varit inblandade i rätt öppna historier; åtta av åtta matcher med minst två baljor. 15 insläppta på dessa – att jämföra med tre på sex hemmamatcher.

Offensivt har Celta Vigo överlag varit helt utan lycka. Därför var det av extra stor betydelse att Iago Aspas hittade rätt vid dubbla tillfällen i samband med segern senast. Där finns ett stort sparkapital. Så mycket mer att få ut, än vad som innan dess visats.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt – duger gott till 1,71 gånger pengarna som spel inför matchen. Bethard med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 29/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: