Speltips inför Getafe – Granada 31/10: 4,90-oddsare till kvällsmacka

Spelbloggare Publicerat: 29 oktober 2019

Det är omöjligt att hålla fingrarna borta från skrällspelen när det snudd på osannolika utropstecknet Granada åker till Coliseum Alfonso Pérez för att ställas mot Getafe. Här levereras en 4,90-oddsare till speltips.

Annons:

Streama och se Getafe – Granada, samt annan fotboll från La Liga, hos Unibet helt kostnadsfritt. Via oss på Spelbloggare.se får ni 500% i välkomstbonus hos dem just nu.

Nykomlingar som flaxar till de första matcherna, en, två eller kanske till och med tre stycken, är ett känt fenomen – men Granada är på en helt annan nivå; upp från andradivisionen och nu placerade som tvåa med ett resultatfacit om 6-2-2.

Sinom tid talar förstås allt för att Granada kommer droppa i tabellen. Frågan är bara – när? Efter 2-4-förlusten borta mot Real Madrid har två 1-0-vinster, över Osasuna samt Real Betis, radats upp och det är försvarsspelet som stuckit ut i positiv bemärkelse; tio insläppta på lika många matcher – och då kom alltså fyra stycken i en och samma match.

Getafe hoppas på att kunna vidarehålla den standard som visades upp under fjolåret, då en Europaplats löstes – något som kan vara lättare sagt än gjort. Mer att hämta än vad som visats upp är vi dock helt säkra på, men huruvida de lyckas få ut det eller ej är en helt annan fråga.

Med två raka förluster, även utan mål framåt, är det som Getafe hoppas ta revansch när Granada står för motståndet. 0-2 skrevs förlustsiffrorna mot Sevilla senast och dessförinnan 0-1 mot Basel i Europa League.

Annons:

Löjligt skrällodds

Nästan en hel startelva, i antal spelare, riskerar Granada att komma till spel utan. Skadade är Neder Lozano, Fede Vico, Quini samt Ángel Montoro. Yan Eteki avstängd. Domingos Duarte, Antonio Puertas och Darwin Machís osäkra pjäser.

Men dessa avbräck och eventuella sådana till trots – hur ska man kunna räkna bort Granada, så som de levererar? 6-2-2 i resultatraden och en andraplats strax bakom Barcelona. Två raka vunna. Två raka hållna nollor.

Och detta när Getafe förlorat samt misslyckats måla i två matcher efter varandra. Normalt brukar de vara hemmastarka, men nu skulle det inte förvåna det minsta om de misslyckades i ännu en match. Helt klart är att deras favoritskap kommit att överdrivas med hänsyn till formkurvorna.

Dessutom saknar värdskapet Markel Bergara och Amath Ndiaye medan Vitorino Antunes, Djené Dakonam, Damián Suárez och David Timor är i riskzonen att behöva stå åt sidan.

4,90 gånger smeten för den raka tvåan? Det är helt enkelt löjligt högt och måste testas. Coolbet med det marknadsledande oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Granada vinner, rak tvåa
Odds: 4,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:15, torsdag 31/10
TV: 
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: