Speltips inför Getafe – Real Madrid 25/4: Tungt möte och stort spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 25 april 2019

Hemma- och formstarka Getafe underskattas kraftigt inför torsdagskvällens sena möte mot ett förvisso stärkt men fortfarande sårbart Real Madrid. Kan det vara bud på en skräll när tabellfyran och trean möter varandra på Coliseum Alfonso Pérez, månne?

Annons:

Fem matcher vardera har Getafe och Real Madrid kvar att avverka under sluttampen av spelåret, enbart seriematcher. Detta efter att ”Marängernas” Champions League-dröm släckts häromveckan.

Trots en säsong kantad av besvikelse, ett stort tomrum från förlusten av Cristiano Ronaldo och bristfälliga resultat kommer Real Madrid få spela CL-fotboll även spelåret 2019/20. Tredjeplatsen innehas, man har visst känn på andraditot, och konkurrenterna nedanför är en bra bit på efterkälken.

Sedan Zinedine Zidane hämtades tillbaka på tränarposten – med motkravet att få värva stort under det kommande transferfönster – har storklubben steppat upp, även om sårbarheten alltjämt kan tas på. Senast blev det en komfortabel 3-0-kross av Athletic Bilbao och trippel målskytt, ett tvättäkta hattrick, antecknades pånyttfödde Karim Benzema för.

Faktum är att Getafe med stor sannolikhet också kan komma att bli en av Real Madrids konkurrenter i Champions League. Laget, som har förhållandevis små ekonomiska muskler, har överraskat enormt och återfinns på den åtråvärda fjärdeplatsen – med Valencia samt Sevilla hack i häl.

Grymma facit: vunnit 8/9 senaste hemmamatcherna

Nämnda Sevilla stod Getafe för en praktinsats mot förra veckan; på Coliseum Alfonso Pérez krossades de med siffrorna tre mål mot noll och inte minst just hemmaspelet har varit den stora nyckeln till succén på sistone – åtta av de nio senaste matcherna, varav två i Copa del Rey, vunna.

Över seriespelet i helhet har enbart sju av 33 matcher förlorats och det tyder på en fruktansvärd styrka. Det är exempelvis två färre än Real Madrid, för att sätta det i ett relevant sammanhang.

Gästande Real Madrid må ha steppat upp sedan Zinedine Zidane kom tillbaka till klubben, men visas fortfarande vara sårbara och har på de två senaste bortamatcherna spelat en lika, mot Leganés, och förlorat en, mot Valencia.

När allt kokas ner, att Getafe kunnat prestera på toppnivå under ett långt tidsspann kombinerat med den enorma hemmastyrkan, och att Real Madrid, som så ofta förr överskattas på nytt till följd av deras status i fotbollsvärlden, har sina bekymmer – är det inte missvisande att bortafavoritskapet blivit så stort?

Att Djené Dakonam, avstängd, Amath Ndiaye, Vitorino Antunes, skadade, och eventuellt Dimitri Foulquier står som indisponibla för Getafe talar absolut emot spelet, men en slagkraftig startelva ska ändå kunna presenteras. Adderas ska också att inte minst Sergio Ramnos, även Álvaro Odriozola, saknas för Real.

Vi köper Getafe +0,5 mål (asian handicap) – samma spel som dubbelchansen 1X, men med bättre odds – till 1,93x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Getafe +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:30, torsdag 25/4
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.