Speltips inför Getafe – Real Madrid 4/1: Ingen ”walk in the park”

Spelbloggare Publicerat: 4 januari 2020

Spanien och La Liga är ett av huvudteman på fotbollsfronten under lördagen. En av matcherna spelas mellan Getafe och Real Madrid på Coliseum Alfonso Pérez, där “Marängerna” enligt oss värderas som överdrivna favoriter.

Annons:

Annons: Vill du streama matchen helt kostnadsfritt? Det kan du, hos spelbolaget ComeOn! Via oss får du 500% extra i välkomstbonus hos dem.

Toppen möter toppen i en av eftermiddagsmatcherna från La Liga. Nu är förvisso Getafe ingen nämnvärd aspirant för titelracet, men de är uppe och tampas i toppskiktet; som sexa och med bara ett par poäng till de platser som leder ut i Champions League. Håller alldeles uppenbarligen en riktigt hög nivå, annars är man helt enkelt i den position de är i.

Hit kommer hemmalaget till spel utan Mathias Olivera, som är avstängd, medan Kenedy, Enric Gallego samt Markel Bergara rapporteras vara skadelistade.

Real Madrid har ännu större målbilder uppmålade, som alltid: den stora serietiteln, liksom övriga; inhemska cupen och Champions League.

Även om det inte alltid snurrar på friktionsfritt, är utgångspositionen inför resterande del av säsongen 2019/2020 bra. Glappet till serieledande Barcelona är bara på ett par pinnar, vilka man i mitten av december månad spelade oavgjort mot på Camp Nou. Nu har dock de tre senare matcherna slutat med oavgjorda utfall, övriga mot Valencia respektive Athletic Bilbao. Suktar nu efter en trea.

Positiva besked för “Marängerna” är att flera spelare, Lucas Vazquez, Marcelo samt James Rodriguez, återigen är tillbaka i träning. Breddar möjligheterna i laguttagningen. Däremot är kaptenen Sergio Ramos avstängd och den offensiva duon i Eden Hazard samt Marco Asensio alltjämt skadade.

Annons:

Bara en hemmaförlust

Succéreceptet för Getafe har varit – hemmaspelet. Och så har det också varit sedan tidigare. Att komma till Coliseum Alfonso Pérez är aldrig någon enkel uppgift. Det har flera motståndare fått erfara under spelåret.

Mer bestämt, i siffror, har bara en av nio hemmamatcher förlorats och det var mot Barcelona. Utöver det – fem vunna och tre oavgjorda. Det är onekligen statistik värd att beakta tungt i analysen inför matchen.

Ser vi till före 0-1-förlusten borta mot Villarreal senast hade dessutom sex matcher på raken summerats i segrar och åtta utan förlust. Ska med andra ord inte vara någon större fara med formen.

Real Madrid har en rejäl tyngd, men också en del tunga avbräck i truppen och står alltså med tre kryss på de tre senaste matcherna. Ganska tufft schema, absolut, men även denna match är att betrakta som en av säsongens svåraste i den inhemska fotbollen. De bör således inte värderas som så stora favoriter som spelbolagen vill få det till, när de står i siffror under dubbla insatsen för att vinna matchen.

+0,5 mål (asian handicap) på Getafe spelas till några punkter över dubbla insatsen hos Bet365. Spelet är detsamma som den klassiska dubbelchansen 1X, fast med högre odds.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Getafe +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,03
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:00, lördag 4/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

 

Annons:


Annons: