Speltips inför Girona – Atlético Madrid 9/1: Skrällvärde i cupen

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2019

Skrällspelen är de enda av värde och lockande karaktär när Girona och Atlético Madrid inleder deras dubbelmöte i Copa del Rey-åttondelsfinalerna. Men i vilken form?

Annons:

Det spelas cupfotboll runtom i hela Europa och åttondelsfinalerna i Copa del Rey har redan smygstartat. Under arbetsveckan ska alla de inledande mötena avverkas, bland annat denna; på Estadi Montilivi mellan Girona och Atlético Madrid.

Gästerna är inte bara presenterade som storfavoriter i dubbelmötet som helhet – också med all rätt – utan även i det här mötet specifikt. För den som lutar åt att en skräll är möjlig finns den raka ettan till siffror runt det sexdubbla hos flera bookies.

Girona har överraskat positivt under spelåret och hittas faktiskt uppe på den övre tabellhalvan. Men kanske håller reaktionen på att komma? Nu har det blivit två raka kryss och fyra utan vinst. Kalenderårets första och hittills enda match, borta mot Levante, var man minuter från att kamma fullt i. Istället – 2-2. Ganska mycket positivt att hämta därifrån.

Av det mesta att döma ser Atlético Madrid ut som den enda nämnvärda konkurrenten till serieledande Barcelona i Primera División – nu med ett avstånd dem emellan om fem pinnar. Sist blev det ett kryss när Sevilla besöktes och 14 matcher utan att ha förlorat är uppradade. Formen är onekligen funnen.

För stort favoritskap

Värdet hittas tveklöst på skrällspelen inför matchen. Spelbolagen och marknaden har hamnat på bakfoten om det hela och varför siffrorna för den raka tvåan är under dubbla insatsen är svårt att förstå.

Gästerna har fortsatta skadebekymmer som stör dem och då specifikt på de defensiva positionerna. Lättare att leverera blir det förstås inte när laget haft så lite som tre dagars vila inför matchen och då komna från en fysiskt och psykiskt påfrestande match mot Sevilla.

På hemmaplan är Girona inte att leka med. De har fem förlustfria matcher efter varandra och en av dessa kom just mot Atlético Madrid, 1-1. Faktum är att de varit lite av ett boogeyteam för en trots allt bra mycket namnstarkare motståndare. Tre inbördes möten och tre kryss.

Eftersom det handlar om ett dubbelmöte och att den fysiska statusen Atlético Madrid är oklar, borde de vara mer än tillfredsställda med ett kryss såhär på förhand.

2,06 gånger pengarna för att det slutar med en hemmavinst eller oavgjort tas utan att blinka.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Girona +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, onsdag 9/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.