Speltips inför Girona – Real Madrid 26/8: Självklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 26 augusti 2018

Real Madrid kliver in i söndagens möte med Girona som solklara favoriter trots bortaplan. 22:15 är det avspark i La Liga och vårt speltips är på plats.

Annons:

La Liga fortsätter med sina oerhört sena matcher och precis som förra veckan behöver Real Madrid nu snöra på sig skorna så sent som 22:15 en helgkväll. Det gör någonting speciellt med matcherna, men kanske är det rent av en härlig fördel för oss åskådare? Det går hur som helst att klämma in fler matcher på en dag. Det protesterar vi inte emot.

Förra veckan klagade Toni Kroos över att han behövde spela så sent, men det verkade inte störa tysken nämnvärt. Mittfältaren var återigen en av lagets bästa spelare i 2-0-vinsten mot Getafe. En klassisk dag på jobbet.

Nu väntar Girona, som i sin premiär spelade 0-0 mot Real Valladolid. Att det ska gå att överträffa den insatsen och spela minst lika bra mot Real Madrid känns direkt osannolikt. Visst, laget hemmavann med 2-1 förra säsongen, men då var det ett Real Madrid helt under isen.

Kommandot direkt

Johan Mojica är skadad för hemmalagets del, någonting som gör att laget inte riktigt har alla sina spelare att tillgå. Det finns också vissa frågetecken kring spelare som Crishian Stuani, Jonas Ramalho och Carles Planas. Vad som däremot känns bra är att Aday Benitez nu återvänder till matchtruppen efter sin avstängning senast.

Jesus Vallejo är den enda spelare som inte kommer till spel för bortalagets del och det är ett avbräck som sannerligen går att hantera utan större bekymmer. Alvaro Odriozola är tillbaka efter sin skada, men är förmodligen inte i matchform. Utan Cristiano Ronaldo består anfallstrion av Isco, Benzema och Bale. Det är å andra sidan inte så pjåkigt.

Redan i premiären visade Real Madrid att de inte står och faller med Cristiano Ronaldo. Det här är utan tvekan ett av världens bästa fotbollslag fortfarande och de ska hålla en helt annan nivå än Girona.

Här tror vi att Real Madrid tar kommandot redan i första halvlek. Gästerna att vinna första halvlek spelas till 1,87 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Madrid vinner (första halvlek)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  22:15, söndag 26/8
TV:   Strive
Stream:   Strive

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.