Speltips inför Granada – Sevilla 23/8: Offensiva besked

Spelbloggare Publicerat: 22 augusti 2019

Granada visade prov på en fantastisk offensiv i La Liga-premiären och kan mycket väl sätta käppar i hjulen för Sevillas framfart när de möter varandra på Nuevo Estadio de Los Cármenes under fredagskvällen.

Annons:

Primera División är tillbaka sedan en vecka och som vi njuter. Här under fredagskvällen väntar dessutom ett par nervkittlande matcher, däribland denna. Avsparkstiden är 20:00 och Betsson streamar matchen helt utan kostnad. Annons: Öppna ditt konto hos dem via denna länk och få 1 000 kronor i välkomstbonus.

Den i särklass mest sevärda av premiärmatcher var Granada inblandade i, borta mot Villarreal – en match som hade allt som kan önskas ur neutral synvinkel; underhållning, spänning och en handfull mål. 4-4 skrevs resultatet efter att Granada hämtat in sent under den andra halvleken och faktum var att de var ett knappt offsidebortdömt mål från att storskrälla.

Oavsett vad: kryss borta mot Villarreal och fyra mål framåt. Det förtjänar respekt. En mycket lovande premiärmatch av nykomlingen.

Sevilla fick en drömpremiär på spelåret när de på resande fot besegrade Espanyol med 2-0. Reguilón spräckte nollan strax före halvtidsvilan och Nolito fastställde slutresultatet sent i matchen. En välutförd bortamatch av ett Sevilla som har siktet på Champions League-spel. Men som alltid i Spanien är konkurrensen stenhård.

Det enda potentiella avbräcket, som på förhand rapporterats, för Sevilla är på Lucas Ocampos, som åkte på en mindre skada förra veckan. Det mesta talar dock för att han hinner bli fit. Granada saknar fortsatt Álex Martínez samt Neyder Lozano, båda skadade.
Annons:

Granda löser minst en poäng

Vi ska först understryka att det här är lite av en tippad botten mot toppen-match. Granada är trots allt nykomlingar och Sevilla har alltid som mål att slåss om de översta placeringarna i serien.

Det behöver emellertid inte betyda att Sevilla ska vara storfavoriter i den här matchen specifikt.

Granada var fantastiskt fina i premiären mot Villarreal, åtminstone offensivt. Faktum är att matchen kunde ha vunnits och att det var extremt nära. Skapades massvis under den andra halvleken. Villarreal blev smått tagna på sängen, var känslan.

Och nu vankas det hemmapremiär, varpå det vankas publikfest på Nuevo Estadio de Los Cármenes. Ger troligtvis Granada en stor boost, medan Sevilla efter premiären säkerligen fått ökad respekt för dem.

Bortafavoriter? Absolut. Även Sevilla var starka i deras premiärmatch. Men att oddset för den raka tvåan är nere och snuddar på dubbla insatsen är rentav missvisande, menar vi.

Hos Bethard får vi 1,97 x insatsen för Granada +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid hemmavinst eller kryss – och det spelas med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Granada +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:00, fredag 23/8
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.