Speltips inför Leganés – Getafe 17/1: Derbyfest!

Spelbloggare Publicerat: 17 januari 2020

Ett södra Madrid-derby ska utspelas i La Liga under fredagskvällen, där Leganés och Getafe drabbar samman. Formen talar för hemmalaget. Kvaliteten för bortalaget. Vad väger tyngst? Bettingtips, odds, stream och allt inför matchen här.

Annons:

Annons: Se matchen utan kostnad hos spelbolaget ComeOn: Få 200% extra på den första insättningen – upp till 1 000 kronor.

Som det vänt för Leganés de senaste veckorna – men klarar de av att hålla standarden uppe över tid? Det är den stora frågan.

Förutom att två småklubbar passerats i spanska cupen, Copa del Rey, har de tagit poäng i fyra serieomgångar efter varandra. De två hemmamatcherna av dessa; vinster över Celta Vigo samt Espanyol och bortamatcherna; kryss mot Deportivo Alavés och Real Valladolid. Pekar åt rätt håll.

Fortsatt sitter kniven emellertid hårt pressad mot strupen. Laget är placerade som nästjumbo och har pinnen upp till säker mark. Riktigt tätt i den nedersta regionen. Sammanlagda statistiken; 3-5-11.

Lite tvärtom är det i Getafe, som istället tappar avsevärt. Under veckan åktes cupen ur, även om den inte satsades fullt ut på, ska nämnas, och det mot ett Badalona som huserar i Segunda B. Dessförinnan förlorade de derbyt mot Real Madrid med klara 0-3 och det följde upp en uddamålstorsk borta mot Villarreal.

Annons:

Getafe – ett bättre fotbollslag

Formen talar till Leganés favör – när de höjt sig brutalt och kurvan istället pekar nedåt för Getafe.

Men annars? Det är alldeles uppenbart att Getafe är ett klasserna bättre fotbollslag. De är uppe och nosar på Europaplatserna, håller allt som oftast en hög nivå och har på 19 omgångar spelat in mer än dubbla skörden än deras motståndare.

Ett derby som detta kan förvisso leva sitt eget liv, men det är klart att kvalitetsskillnaden väger tungt även i en match som denna. Vi menar alltså att Getafe, bortaplan och de halvdana insatserna de kommer från till trots, ska gälla som favoriter på Estadio Municipal de Butarque.

Hos Bet365 får vi precis under dubbla insatsen för att Getafe ska vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort. Det är utan minsta tvekan spelvärt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Getafe +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,99
Bolag: Bet365 (Annons/Regler & villkor/+18/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 21:00, fredag 17/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: