Speltips inför Leganés – Sevilla 18/3: Lunchmatch från Spanien

Spelbloggare Publicerat: 17 mars 2018

Lunchmatch från Spanien! Ett småkallt Leganés mot ett Sevilla som kommer från årets prestation. Gästerna borde väl ses med mycket bra chans på att kamma hem hela potten här?

OBS! Avspark: 12:00!

Det är bara att höja på hatten och hylla Sevilla! De värjde undan Manchester United med 2-1 på Old Trafford, efter 0-0 hemma, och är sålunda vidare till Champions League-kvartsfinal. En storartad insats, även om det är värt att påpeka hur lojt motståndarna uppträdde.

Namnet bakom succén – Wissam Ben Yedder! Han hoppade in i den 72:a minuten, spräckte matchens nolla två minuter senare och satte spiken i kistan fyra minuter efter det. Gjort sig förtjänt av en startplats här?

Innan matchen mot United, åkte Sevilla på en 0-2-torsk mot toppkonkurrenten Valencia och nästa års CL är därmed en bra bit borta. Man kan dock, delvis, förklara den förlusten med bristande fokus till följd av den där returen.

Leganés har redan, i praktiken, säkrat deras kontrakt i Primera División och kan med det vara helt tillfreds med situationen. Mer har inte krävts och ska rimligen inte krävas. Blir att ta var match, av de tio återstående, för sig; köra på och hoppas att det räcker till att lyfta något i tabellen.

Redan nu är det dock vanskligt att påtala någon större motivationsfaktor. Med så pass mycket kvar att spela slår man inte av på takten och kontraktet ska även säkras i teorin, ska nämnas.

”Verkligheten har kommit ifatt Leganés”

Verkligheten har kommit ifatt Leganés och inför matchen har de vunnit så lite som en av de tio senaste, vilket var mot den hopplösa tabelljumbon Málaga. Framåt i banan händer försvinnande lite och man förmår heller inte att hålla ihop det bakåt. Sist: 0-2 mot Athletic Bilbao.

Det ska inte sopas under mattan med att Sevilla varit upp och ner på sistone, men se en tydlig korrelation med dipparna runt CL-matcherna.

Här har de dock fått vila hela fem dagar från matchen mot Manchester United och efteråt väntar landslagsuppehåll. Två veckor utan matcher. Borde bli att köra rakt in i kaklet.

Så starka som Sevilla var på Old Trafford – visst ska de ha toppchans på tre pinnar här, mot ett kallt Leganés?

Spelar Sevilla -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – till 1,89x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra vid första insättning!

Speltips:

Speltips: Sevilla -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 12:00, söndag 18/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: