Speltips inför Levante – Mallorca 22/11: 1X2-fokus

Spelbloggare Publicerat: 22 november 2019

Hemma-/bortaplansfaktorn är av central betydelse för vårt speltips inför fredagens omstart i spanska La Liga – med Levante mot Mallorca på Estadi Ciutat de Valéncia. Planen är att (nästan) dubbla det investerade kapitalet.

Annons:

Annons/Regler & villkor: Då var La Liga tillbaka! Fredag, 21:00, och matchen streamas helt gratis hos spelbolaget Snabbare, som ni får 100% extra upp till 2 500 kronor i välkomstbonus hos, via oss på Spelbloggare.

Upp från andra- och till förstadivisionen. Väl där nederlagstippade, men ännu står Mallorca relativt starkt – och det tack vare hemmaspelet. Höjdpunkterna? 3-1-vinsten över Villarreal och framförallt 1-0-ditot över Real Madrid. På resande fot har det varit mindre muntert; fem matcher och fem förluster.

Levante, värd för matchen, hittas en trea samt ett antal platser ovanför deras motståndare i tabellen. Ganska väntade utfall, som de presterat. Förra året räddades kontraktet efter en stark slutspurt och såvida bottenstriden kan undvikas finns det alla anledningar med att vara tillfredsställda.

Formen är givetvis svårbedömd efter ett kortare matchuppehåll samt landslagsspel för flera av spelarna. Precis före uppehållet förlorade de bortamötet mot Athletic Bilbao, men vann dessförinnan över såväl Barcelona som Real Sociedad. De har visat upp en hel del positivt, om än med ett hemmaspel som varit betydligt bättre än det på bortaplan. Precis som för Mallorca, alltså.

Annons:

Mardrömsfacit på resande fot

Hemma-/bortaplansfaktorn är väger tungt i analysen inför matchen och det är inte för att Levante direkt stuckit ut i den statistiken – utan Mallorca. Det tål att upprepas: fem bortamatcher och fem förluster. 2-14 i målskillnad. Natt och dag hemma kontra borta. Och då har de ändå inte mött en enda av de riktigt stora pjäserna på resande fot.

Levante stod för en rätt stark insats senast när de föll sent mot Athletic Bilbao – uddamålsförlust i en sådan typ av match behöver man heller inte skämmas över – och hade innan dess stått för två superba prestationer. Att segra över Barcelona med 3-1 hemma och 2-1 över Real Sociedad borta. Det snackas inte bort hur som helst.

Givet är också att Levante har det klassen bättre laget, om man jämför spelare för spelare, och med fördelen av att spela på hemmaplan mot det lag som varit sämst i hela ligan borta – ja, då lockar siffror strax under dubbla insatsen för ett rakt spel.

Därför, Levante att vinna till 1,91 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Levante vinner, rak etta
Odds: 1,91
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, fredag 22/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: