Speltips inför Levante – Villarreal 23/8: Val av sida

Spelbloggare Publicerat: 22 augusti 2019

Så sent som 22:00 under fredagsaftonen är det avsparkstid för Levante och Villarreal på Estadio Ciudad de Valencia – och från matchen har Spelbloggare.se hittat ett mycket fint speltips.

Annons:

Intresserad av att se matchen, utan att betala en krona för det? Spelbolaget Betsson streamar den och Annons: via denna länk får ni 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem.

Premiären som Villareal var ena halvan av, hemma mot Granada, var en fest utan dess like – för den som tycker om anfallsfotboll och mål. 4-4 slutade det sedan man tappat sent i matchen och det hade kunnat sluta ännu värre. Fullt underkänt i aspekten försvarsspel, såklart.

Någon anledning att ändra på det övergripande målet – att ta en position uppe i toppen av tabellen och fixa en Europaplats – för Villarreal. Efter förra årets stora fiasko är tränaren Javier Calleja under hård press.

Levante ser inte överdrivet mycket ut för världen. Ganska medioker spelartrupp, i dessa mått mätt. När de spelade i premiären mot Deportivo Alavés hade man mycket boll, rullade runt och pressade stundtals ner motståndarna – men saknade spets. Nollade och uddamålsförlust.

Bruno Soriano, Ramiro Guerra och Alberto Moreno saknas för Villarreal medan Levante har Chieck Doukouré out.
Annons:

Villarreal tar revansch

Två besvikelser från första omgången är det alltså som gör upp och ska försöka ta revansch. Vem av dem lyckas? Vi tror oss ha hittat ett lag att ta sida för till rådande odds.

Spelbolagen värderar det här vara en femtio-femtio-historia, med utstick åt det ena eller andra hållet hos enskilda bookies. Det menar vi vara totalt felaktigt och värderar istället Villarreal som hyfsat klara favoriter.

Givetvis är det en tuff match, som de flesta på bortaplan i La Liga, men Villarreal ska vara så pass mycket bättre att de ska inneha favoritskapet. Försvarsspelet i premiären var förvisso under all kritik, men offensiven desto bättre och över det stora hela finns mycket mer att hämta.

Levante föll i premiären, var uddlösa och känns i allmänhet rätt kalla. Får kämpa hårt för att undvika förlora denna batalj.

Villarreal +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – spelas till 1,97 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 22:00, fredag 24/8
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.