Speltips inför Mallorca – Atletico Madrid 25/9: Viktig trepoängare

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2019

Mallorca är stor underdog, men kanske kan man skrälla in åtminstone ett mål hemma mot Atletico Madrid i La Liga onsdagen den 25 september 2019.

Annons:

Det är fullt fokus på europeisk ligafotboll den här veckan när det inte spelas några matcher i varken Europa League eller Champions League. Det är ett faktum som inte skadar oss – det känns bara än mer intressant ur ett spelperspektiv.

La Liga testar likt många andra ligor på att sprida ut sina matcher på olika tider – ett sätt att få tv-supportrarna att kunna titta på fler matcher under en kväll. Därför blir det avspark redan 19:00 när Mallorca och Atletico Madrid gör upp.

Atletico Madrid har haft en svag inledning på säsongen, men står nu på tre raka vinster och har därigenom klättrat i tabellen igen. Med tio inspelade poäng är man bara en poäng bakom serieledarna och har faktiskt lite momentum igen, även fall defensiven inte alls är lika stark som tidigare.

Mallorca då? Jo, laget tog en välbehövlig vinst senast och skaffade sig därmed lite andrum. Men plats nummer 17 innebär fortfarande att det finns mycket press på axlarna hos spelarna i ö-laget.

Annons:

Värdespel i La Liga

Atletico Madrid genomgår som bekant någon form av generationsväxling och det har så här långt inte varit helt enkelt för Diego Simeone att få sitt lag att prestera på samma höga nivå som tidigare. Det som däremot är lovande är att man inte längre har särskilt många avbräck, varken skador eller avstängningar. Nu är det bara Sime Vrsaljko som är indisponibel. Thomas Lemar hoppas kunna spela borta mot Mallroca.

Att Mallorca inte har riktigt samma bredd säger sig själv. Nu saknas Juan Hernandez och Antonio Raillo i den här matchen, medan Salva Sevilla och Abdul Rahman Baba båda är osäkra till spel. Det här lär primärt skada defensiven, där man lätt kan läcka lite mer.

Känslan är att spelbolagen redan bestämt sig för att det här blir en målsnål historia. Med tanke på den tradition som Atletico Madrid har går det att förstå, men vi har inte imponerats av deras sätt att stänga matcher hittills.

Båda lagen göra mål är därför ett intressant värdespel till förvånansvärt höga 2,48 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,48 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 25/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: