Speltips inför Mallorca – Deportivo La Coruna 23/6: Vilka når La Liga?

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Det är fördel Deportivo La Coruna inför returen av kvalmötet mot Mallorca. Lagen gör upp om en plats i La Liga och Deportivo vann det första mötet med 2-0.

Annons:

Det är fördel Deportivo La Coruna inför returen av kvalmötet mot Mallorca. Lagen gör upp om en plats i La Liga och Deportivo vann det första mötet med 2-0.

Deportivo La Coruna ser ut att ha toppat formen till detta kvalspel där man slagit ut Málaga och nu har en guldsits inför returen mot Mallorca.

I Segunda Division slutade man sexa, vilket innebar att man knep den sista kvalplatsen. Trots det ser man nu att kunna bli det lag som följer med Osasuna och Granada upp i La Liga.

Men för Mallorca lever, förstås, fortfarande hoppet. De har nu hemmaplansfördel och större under har skett än att ett 2-0-underläge vänds.

Mallorca slutade femma, en poäng före Deportivo i serien, och i första kvalmötet slog man ut Albecete efter att ha vunnit med 2-0 hemma och förlorat med 1-0 borta.

Inramningen höjer intensiteten och tempot

Deportivo La Corunas form ser riktigt god ut då man står på fyra raka segrar och endast en förlust på de tio senaste matcherna.

Mallorca avslutade säsongen något sämre och har endast vunnit en av sina sex senaste matcher.

Sett till form och hur det såg ut i det första mötet lagen emellan är det alltså klar fördel Deportivo. Hemmalaget vann efter ett mål i första halvlek och det andra gjordes i den 79:e minuten.

Ett avgörande moment i matchen är den utvisning som drabbar Mallorcas mittfältskugge Marc Pedraza (således avstängd nu) i slutet av första halvlek.

Därefter blev det svårt för bortalaget att ta sig tillbaka in i matchen, som före utvisningen var relativt jämn.

Mallorca har därmed gått mållösa ifrån fyra av sina sex senaste matcher och nu måste man göra minst två samtidigt som man inte kan gå fram alltför mycket då ett mål i baken vore förödande.

Deportivo har hållit nollan i fem av sina sex senaste matcher och nu lär fokus, primärt, vara att förlänga den sviten.

Sammantaget ger detta att vi finner mest spelvärde i att båda lagen inte kommer göra mål, vilket vi spelar till 1.85 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen INTE göra mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, söndag 23/6
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.