Speltips inför Rayo Vallecano – Real Sociedad 20/1: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 20 januari 2019

Det finns egentligen väldigt få saker som talar för att det inte skulle bli mål i söndagens möte mellan Rayo Vallecano och Real Sociedad i La Liga.

Annons:

Söndag innebär fulla muggar runt om i hela fotbollens Europa och även i Spanien finns det godbitar att hålla ögonen på. Det finns nog en risk att många missar mötet mellan Rayo Vallecano och Real Sociedad, två lag som borde kunna bjuda på ordentlig underhållning.

Det är ett påstående som inte minst bottnar i hur matcherna mellan lagen har sett ut de senaste säsongerna. 2-2 har varit ett gångbart resultat, men allra främst brukar vi få se målfester. Minst tre mål har gjorts i fyra raka ligamöten mellan lagen – då med mål åt båda håll.

Nu är dessutom formen märkbart positiv i båda läger, med två raka ligavinster (och fyra raka tävlingsmatcher utan förlust) för gästerna. Däribland en 2-0-vinst borta mot Real Madrid. För hemmalagets del gäller tre raka segrar. Optimism råder i båda lagen alltså!

Spel på målmarknaden

Gorka Elustondo kommer inte till spel för hemmalaget här, samtidigt som Adoulaye Ba också är osäker. Det här är avbräck som primärt kommer göra laget sämre defensivt.

Martin Merquelanz, Andoni Gorosabel och David Zurutuza är alla på skadelistan för Real Soceidad. Dessutom kommer inte Mikel Merino till spel på grund av en avstängning efter kort senaste. Kevin Rodrigues däremot hoppas kunna komma till spel.

På senare tid har lagen verkligen prickat rätt i sitt offensiva spel och det gör att vi tror på en målrik match här.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  18:30, söndag 20/1
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.