Speltips inför Real Betis – Eibar 4/10: Kolossalt spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 4 oktober 2019

Bland annat spanskt hittas på den späckade fredagsmenyn av toppfotboll. Real Betis och Eibar är det som drabbar samman i La Liga – och här är det förvånande hur stor favorit som värdskapet blivit på Estadio Benito Villamarín.

Annons:

Annons: Vill du se matchen – helt utan kostnad? Unibet streamar den för deras kunder och via denna länk får ni en välkomstbonus om 500% hos dem. Missa inte det, oddsspel i världsklass och en utsökt streamingtjänst som pricken över i:et.

Real Betis var i en klar uppåttrend inför bortamötet mot Villarreal för exakt en vecka sedan, hade spelat fyra förlustfria matcher, men blev snabbt nedtagna på jorden; förlorade med förkrossande 1-5 efter att ha blivit helt uppsnurrade och blivit utpumpade på kraft under den senare delen av andra halvlek. Så får det inte se ut.

Eller ja, 1-5 är siffror man inte kan komma undan med utan att ta till skämskudden alldeles oavsett motstånd. Hurdan blir reaktionen på det?

Helt motsatt riktning pekar formkurvan för Eibar – spikrakt uppåt. Och det var på tiden, för innan hade det sett illa, riktigt illa, ut. Två raka, spelårets enda, vinster – över Sevilla samt Celta Vigo. På de tre senaste har tre av fyra poängtillskott kommit. Prestationerna har varit mäkta imponerande, och såklart moralstärkande.

Annons:

Eibar i medvind

Strax över dubbla insatsen står det raka spelet på Real Betis i. Varför, kan man undra? Det är en värdering från spelbolagen och marknaden som vi starkt motsätter oss och det är således en radda av skrällspel som är värda att sätta tänderna i.

Det som Real Betis visade upp senast mot Villarreal var knappt värt att etikettera som försvarsspel. Dippade ihop på ett sätt som inte är acceptabelt på något vis och att komma tillbaka från en sådan insats på en studs kan vara lättare sagt än gjort. Visar på grundläggande, försvarsorganisatoriska, problem i laget.

Skadeproblematiken är därutöver stor; Wilfrid Kaptoum, Sergio Canavles, Nabil Fekir samt Juanmi missar troligtvis samtliga matchen. Eibar? De har Cote indisponibel. Rober Correa och Gonzalo Escalante tveksamma.

Eibar har kommit tillbaka från en urusel serieupptakt och nu stått för två superlovande prestationer efter varandra samt inte förlorat på tre matcher. Ser dem som ganska jämbördiga med Real Betis, som nu kommer från ett bottennapp varianten djupare samt är skadeskjutna, och de ska ha betydligt mycket större chanser än vad oddsen indikerar på.

+0,5 mål (asian handicap) på Eibar till 1,92 gånger pengarna smakar mumma inför matchen. Spelet sitter då vid kryss eller bortavinst. Värde runt 15 punkter nedåt?

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Eibar +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 4/10
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: